Silkės salotos su morkomis

Silkės salotos su morkomis

5 (2 įvertinimai)

2 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Niekas neatsispirs skanioms salotoms su silke ir morkomis, ypač jei jas patieksite su virtomis bulvėmis ar keptomis gruzdintomis bulvytėmis. Sultingas ir skanias salotas savo virtuvėje galite paruošti vos per 30 minučių, tačiau reikia dar šiek tiek palaukti, kol jos susigers česnako aromato ir atvės, tada jų skonis taps sodresnis ir ryškesnis.

Receptai pagal ingredientus: # Žuvis / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Silkė
    120 gramų (sūdyta)
  • Morkos
    1 vnt
  • Česnakai
    2~3 skiltelės
  • Svogūnų laiškai
    2 vnt (stiebai)
  • Žalieji žirneliai
    100 gramų (konservuoti)
  • Druska
    pagal skonį
  • Aliejus
    1 šaukštas
  • Malta kalendra
    1~2 žiupsneliai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite reikiamus ingredientus.
    1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
  • Morkas nulupkite, nuplaukite ir sutarkuokite korėjietiška morkų tarka.
    2. Morkas nulupkite, nuplaukite ir sutarkuokite korėjietiška morkų tarka.
  • Reklama
  • Česnako skilteles nulupkite, susmulkinkite arba sutraiškykitr. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi, suberkite į ją česnako skiltele...
    3. Česnako skilteles nulupkite, susmulkinkite arba sutraiškykitr. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi, suberkite į ją česnako skilteles ir morkas. Troškinkite apie 1-2 minutes, apibarstę maltomis kalendromis. Tada sudėkite į lėkštę ir atvėsinkite.
  • Į salotų dubenį sudėkite silkę.
    4. Į salotų dubenį sudėkite silkę.
  • Reklama
  • Sudėkite žirnelius.
    5. Sudėkite žirnelius.
  • Ten sudėkite troškintas morkas su česnaku.
    6. Ten sudėkite troškintas morkas su česnaku.
  • Reklama
  • Svogūnų laiškų stiebus nuplaukite, susmulkinkite ir suberkite į indą kartu su druska. Švelniai sumaišykite visą indo turinį ir padėkite į...
    7. Svogūnų laiškų stiebus nuplaukite, susmulkinkite ir suberkite į indą kartu su druska. Švelniai sumaišykite visą indo turinį ir padėkite į šaldytuvą 1-2 valandoms.
  • Tada patiekite patiekalą. Jei norisi šiek tiek rūgštumo, salotas galima apšlakstyti 6% actu ir išmaišyti.
    8. Tada patiekite patiekalą. Jei norisi šiek tiek rūgštumo, salotas galima apšlakstyti 6% actu ir išmaišyti.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai