Silkė po kailiu su dviejų rūšių žuvimis

Silkė po kailiu su dviejų rūšių žuvimis

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Mėgstate silkę po kailiu, bet pavargote nuo įprasto varianto? Tada patikrinkite šį receptą! Patiekalas puikiai tiks šventiniam stalui. Dėl rūkytos skumbrės salotos įgauna visiškai kitokį skonį ir yra daug sotesnės nei įprastai. Bulvių ir morkų kepimo laikas yra maždaug 20-30 minučių, priklausomai nuo jų dydžio. Bet burokėlius geriau kepti orkaitėje, suvyniotus į foliją, 200 laipsnių temperatūroje apie 30-50 minučių. Pasirengimą galima patikrinti iešmu. Jei gerai prasiskverbia per foliją, tada burokėliai yra paruošti. Jei nemėgstate aštraus skonio ir kvapo, svogūnus galima marinuoti citrinos sultyse.

Receptai pagal ingredientus: # Žuvis / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Sūdyta silkė
    100 gramų (filė)
  • Skumbrė
    200 gramų (rūkyta)
  • Morkos
    1 vnt
  • Kiaušinis
    2 vnt
  • Bulvės
    2 vnt
  • Burokėliai
    2 vnt (vidutinio dydžio)
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Majonezas
    100~200 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus. Kiaušinius, daržoves nuplaukite ir išvirkite, atvėsinkite ir nulupkite. Jei reikia, nuvalykite žuvį.
    1. Paruoškite ingredientus. Kiaušinius, daržoves nuplaukite ir išvirkite, atvėsinkite ir nulupkite. Jei reikia, nuvalykite žuvį.
  • Bulves stambiai sutarkuokite ir lygiu sluoksniu išdėliokite serviravimo inde arba salotų dubenyje. Viršų patepkite majonezo sluoksniu.
    2. Bulves stambiai sutarkuokite ir lygiu sluoksniu išdėliokite serviravimo inde arba salotų dubenyje. Viršų patepkite majonezo sluoksniu.
  • Reklama
  • Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Silkės filė smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su svogūnais, dėkite ant bulvių sluoksnio....
    3. Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Silkės filė smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su svogūnais, dėkite ant bulvių sluoksnio. Silkę su svogūnais patepkite majonezu.
  • Morkas sutarkuokite vidutine arba stambia tarka ir sudėkite ant žuvies, išlyginkite ir aptepkite majonezu.
    4. Morkas sutarkuokite vidutine arba stambia tarka ir sudėkite ant žuvies, išlyginkite ir aptepkite majonezu.
  • Reklama
  • Skumbres supjaustykite gabalėliais, atsargiai išimdami kaulus ir uždėkite ant morkų sluoksnio, tolygiai paskirstydami.
    5. Skumbres supjaustykite gabalėliais, atsargiai išimdami kaulus ir uždėkite ant morkų sluoksnio, tolygiai paskirstydami.
  • Virtus burokėlius sutarkuokite vidutine arba stambia tarka ir visiškai uždenkite salotas lygiu sluoksniu. Burokėlių sluoksnį sutepkite ma...
    6. Virtus burokėlius sutarkuokite vidutine arba stambia tarka ir visiškai uždenkite salotas lygiu sluoksniu. Burokėlių sluoksnį sutepkite majonezu.
  • Reklama
  • Kiaušinius sutarkuokite vidutine tarka ir pagal skonį papuoškite salotų viršų. Įdėkite į šaldytuvą ir palikite pastovėti 30-45 minutes.
    7. Kiaušinius sutarkuokite vidutine tarka ir pagal skonį papuoškite salotų viršų. Įdėkite į šaldytuvą ir palikite pastovėti 30-45 minutes.
  • Skanaus!
    8. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai