Silkė pataluose su keptais svogūnais
5 (1 įvertinimai)
5 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Ieškodamas naujų skonių derinių priėjau prie išvados, kad į tradicinį salotų patiekalą „silkė pataluose“ galima ir net reikia dėti keptų svogūnų. Ingredientai puikiai dera tarpusavyje. Išbandykite! Prieš jus - paprastas receptas, kaip paruošti silkę pataluose su keptais svogūnais. Įprastoje šio patiekalo versijoje svogūnai nekepami. Mano variante svogūnas apkepinamas ir į salotas dedamas traškus, auksinės spalvos. Galbūt tai ne pats sveikiausias sprendimas, bet dėl skonio juk nesiginčijama. Sėkmingo gaminimo!
Paskirtis: Šventiniam stalui receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Žuvis /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Silkė500 gramų
-
Svogūnas1 vnt
-
Bulvės4 vnt
-
Burokėlis1 vnt
-
Majonezaspagal skonį
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Morka1 vnt
-
Augalinis aliejuspagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Silkės filė supjaustome mažais kubeliais ir dedame į salotinės dugną. -
2. Augaliniame aliejuje apkepiname smulkintą svogūną, kol taps auksinės spalvos. -
Reklama
-
3. Keptus svogūnus dedame ant žuvies. Iš viršaus padengiame plonu majonezo sluoksniu. Tuomet dedame virtų, tarkuotų bulvių sluoksnį ir vėl majonezą. Virtą morką nulupame, sutarkuojame vidutine tarka ir dedame ant majonezo. -
4. Išvirtus kiaušinius nulupame ir atskiriame baltymus nuo trynių. Baltymus sutarkuojame ir dedame kitu sluoksniu. -
Reklama
-
5. Vėl šiek tiek patepame majonezu. Buroką nulupame ir sutarkuojame. Buroką dedame paskutiniu sluoksniu. -
6. Viršų papuošiame tarkuotais tryniais ir likusiais baltymais. Prieš patiekiant, salotas kelioms valandoms padėkite į šaldytuvą. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama



















