Silkė garstyčių padaže
5 (1 įvertinimai)
6 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Sūdytos žuvies gerbėjai įvertins šį receptą. Be puikaus skonio, jis taip pat gali pasigirti greitu marinavimo laiku. Užtenka vos pusvalandžio, kol patiekalas bus paruoštas. Atidžiai perskaitykite, kaip pasigaminti silkę garstyčių padaže. Jei norite gauti sodresnį skonį, tada užkandis turės stovėti šaldytuve 4 valandas. Bet aš asmeniškai nelaukiu. Po 30 minučių žuvis buvo ant stalo. Labai skanus priedas prie pagrindinių patiekalų.
Paskirtis: Šventiniam stalui receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Žuvis /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Sūdyta silkė1 vnt
-
Svogūnai1 vnt
-
Citrina0.5 vnt
-
Žalumynai3 vnt
-
Garstyčios1 šaukštas
-
Majonezas2 šaukštai
-
Cukrus2 arbatiniai šaukšteliai
-
Actas 9%1 šaukštas
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Supjaustykite žuvį išilgai stuburo. Nuimkite pilvą, uodegą ir pelekus.
-
2. Nuo silkės nuimkite odelę ir išvalykite vidų.
-
Reklama
-
3. Tada supjaustykite į gabalus įstrižai.
-
4. Norėdami paruošti padažą, sumaišykite garstyčias su majonezu. Į majonezo mišinį suberkite pipirus ir 1 arbatinį šaukštelį cukraus. Ten išspauskite sultis iš citrinos. Sumaišykite ingredientus.
-
Reklama
-
5. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Sudėkite svogūnus, įdėkite cukraus ir įpilkite acto. Sumaišykite.
-
6. Ant svogūno dėkite silkę ir užpilkite padažu. Pridėti smulkiai pjaustytų žolelių. Palikite silkę bent pusvalandžiui šaldytuve. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama