Silkė garstyčių padaže

Silkė garstyčių padaže

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Sūdytos žuvies gerbėjai įvertins šį receptą. Be puikaus skonio, jis taip pat gali pasigirti greitu marinavimo laiku. Užtenka vos pusvalandžio, kol patiekalas bus paruoštas. Atidžiai perskaitykite, kaip pasigaminti silkę garstyčių padaže. Jei norite gauti sodresnį skonį, tada užkandis turės stovėti šaldytuve 4 valandas. Bet aš asmeniškai nelaukiu. Po 30 minučių žuvis buvo ant stalo. Labai skanus priedas prie pagrindinių patiekalų.

Receptai pagal ingredientus: # Žuvis / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Sūdyta silkė
    1 vnt
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Citrina
    0.5 vnt
  • Žalumynai
    3 vnt
  • Garstyčios
    1 šaukštas
  • Majonezas
    2 šaukštai
  • Cukrus
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Actas 9%
    1 šaukštas
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Supjaustykite žuvį išilgai stuburo. Nuimkite pilvą, uodegą ir pelekus.
    1. Supjaustykite žuvį išilgai stuburo. Nuimkite pilvą, uodegą ir pelekus.
  • Nuo silkės nuimkite odelę ir išvalykite vidų.
    2. Nuo silkės nuimkite odelę ir išvalykite vidų.
  • Reklama
  • Tada supjaustykite į gabalus įstrižai.
    3. Tada supjaustykite į gabalus įstrižai.
  • Norėdami paruošti padažą, sumaišykite garstyčias su majonezu. Į majonezo mišinį suberkite pipirus ir 1 arbatinį šaukštelį cukraus. Ten iš...
    4. Norėdami paruošti padažą, sumaišykite garstyčias su majonezu. Į majonezo mišinį suberkite pipirus ir 1 arbatinį šaukštelį cukraus. Ten išspauskite sultis iš citrinos. Sumaišykite ingredientus.
  • Reklama
  • Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Sudėkite svogūnus, įdėkite cukraus ir įpilkite acto. Sumaišykite.
    5. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Sudėkite svogūnus, įdėkite cukraus ir įpilkite acto. Sumaišykite.
  • Ant svogūno dėkite silkę ir užpilkite padažu. Pridėti smulkiai pjaustytų žolelių. Palikite silkę bent pusvalandžiui šaldytuve. Skanaus!
    6. Ant svogūno dėkite silkę ir užpilkite padažu. Pridėti smulkiai pjaustytų žolelių. Palikite silkę bent pusvalandžiui šaldytuve. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai