Sausainiai su varškės įdaru
5 (1 įvertinimai)
6 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Sausainiai su varškės įdaru – tradicinis ukrainiečių virtuvės receptas. Sausainiai gaminami naudojant trapią tešlą. Man labai primena vaikystę. Paruošti sausainiai su varškės įdaru turi būti traškūs. Įdarui galite naudoti tik varškę, ją reikia gerai išspausti, kad neliktų vandens pertekliaus, ir pertrinti per sietelį arba sutrinti iki vientisos masės. Sausainiai su varškės įdaru yra labai skanūs ir sotūs. Sėkmės ir gero apetito!
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Miltai /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Varškė400 gramų
-
Kiaušiniai5 vnt (1 įdarui, 3 tešlai, 1 aptepimui)
-
Kreminis sūris400 gramų
-
Kepimo milteliai1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus įdarui.
-
2. Sumaišykite varškę, kreminį sūrį, kiaušinį ir cukrų.
-
Reklama
-
3. Paruoškite tešlai skirtus ingredientus.
-
4. Dubenyje sumaišykite sviestą, cukrų ir kiaušinius.
-
Reklama
-
5. Viską gerai išmaišyti.
-
6. Suberkite miltus.
-
Reklama
-
7. Suberkite kepimo miltelius, druską ir minkykite tešlą.
-
8. Tešlą iškočiokite ir pjaustytuvu padalinkite į apskritimus.
-
Reklama
-
9. Ant apskritimų dėkite įdarą.
-
10. Sudėkite sausainius ant kepimo skardos. Aptepkite kiaušiniu ir pabarstykite cukrumi.
-
Reklama
-
11. Kepame 205 laipsnių temperatūroje apie 15 minučių.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama