Sausainiai su obuoliais

Sausainiai su obuoliais

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Šie sausainiai gali atrodyti negražiai, bet viduje jie yra labai skanūs! Minkšti, švelnūs, obuolių aromato ir skonio. Sviestą sutrinkite su miltais, įmuškite kiaušinį, įdėkite žiupsnelį sodos, porą šaukštų cukraus ir tarkuotą obuolį. Užminkykite tešlą. Išdėliokite tešlą ant kepimo skardos ir kepkite orkaitėje, kol paruduos. Obuolių sausainius paruošti labai paprasta! Sėkmės!

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    1 stiklinė
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Sviestas
    50 gramų
  • Obuolys
    1 vnt
  • Cukrus
    4~5 šaukštai
  • Soda
    1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus. Sviestas turi būti atšaldytas.
    1. Paruoškite ingredientus. Sviestas turi būti atšaldytas.
  • Sviestą supjaustykite į miltus. Šakute įtrinkite sviestą į miltus.
    2. Sviestą supjaustykite į miltus. Šakute įtrinkite sviestą į miltus.
  • Reklama
  • Sudėkite cukrų ir įmuškite kiaušinį. Sumaišykite.
    3. Sudėkite cukrų ir įmuškite kiaušinį. Sumaišykite.
  • Nulupkite obuolį. Sutarkuokite.
    4. Nulupkite obuolį. Sutarkuokite.
  • Reklama
  • Į tešlą suberkite obuolį ir sodą. Išmaišykite tešlą.
    5. Į tešlą suberkite obuolį ir sodą. Išmaišykite tešlą.
  • Tešla paruošta.
    6. Tešla paruošta.
  • Reklama
  • Dviem šaukštais dėkite tešlą ant kepimo skardos. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Kepkite 15-20 minučių.
    7. Dviem šaukštais dėkite tešlą ant kepimo skardos. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Kepkite 15-20 minučių.
  • Sausainiai paruošti. Išimkite iš kepimo skardos.
    8. Sausainiai paruošti. Išimkite iš kepimo skardos.
  • Reklama
  • Atvėsinkite.
    9. Atvėsinkite.
  • Pabarstykite cukraus pudra ir patiekite su arbata. Skanaus!
    10. Pabarstykite cukraus pudra ir patiekite su arbata. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai