Sausainiai su obuoliais
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Šie sausainiai gali atrodyti negražiai, bet viduje jie yra labai skanūs! Minkšti, švelnūs, obuolių aromato ir skonio. Sviestą sutrinkite su miltais, įmuškite kiaušinį, įdėkite žiupsnelį sodos, porą šaukštų cukraus ir tarkuotą obuolį. Užminkykite tešlą. Išdėliokite tešlą ant kepimo skardos ir kepkite orkaitėje, kol paruduos. Obuolių sausainius paruošti labai paprasta! Sėkmės!
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Miltai /
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Miltai1 stiklinė
-
Kiaušinis1 vnt
-
Sviestas50 gramų
-
Obuolys1 vnt
-
Cukrus4~5 šaukštai
-
Soda1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus. Sviestas turi būti atšaldytas.
-
2. Sviestą supjaustykite į miltus. Šakute įtrinkite sviestą į miltus.
-
Reklama
-
3. Sudėkite cukrų ir įmuškite kiaušinį. Sumaišykite.
-
4. Nulupkite obuolį. Sutarkuokite.
-
Reklama
-
5. Į tešlą suberkite obuolį ir sodą. Išmaišykite tešlą.
-
6. Tešla paruošta.
-
Reklama
-
7. Dviem šaukštais dėkite tešlą ant kepimo skardos. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Kepkite 15-20 minučių.
-
8. Sausainiai paruošti. Išimkite iš kepimo skardos.
-
Reklama
-
9. Atvėsinkite.
-
10. Pabarstykite cukraus pudra ir patiekite su arbata. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama