Sausainiai Kalėdų Senelis

Sausainiai Kalėdų Senelis

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
5 val.

Apie receptą

Per šventes norisi pasakos ir ja pamaloninti savo šeimą, o ypač vaikus. Šie sausainiai nustebins ir suaugusius, ir vaikus, viduje yra ryškūs, skanūs, minkšti. Šokoladas prideda skonį ir aromatą. Šiuos sausainius galima gaminti vidutinio dydžio, supakuoti į asmeninį maišelį, gražiai surišti ir įteikti kaip dovaną, pavyzdžiui, kolegoms darbe ar vaikams darželyje. Galite papuošti veidą bet kokiais tinkamais ingredientais ir net spalvota glazūra. Kad drožlės neišsibarstytų po visą sausainį, tiesiog paimkite storą popieriaus lapą ir juo uždenkite likusį sausainį.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Cukrus
    90 gramų
  • Miltai
    100 gramų
  • Vanilinis cukrus
    10 gramų
  • Kepimo milteliai
    1/2 arbatinio šaukštelio
  • Baltas šokoladas
    120 gramų
  • Kokoso drožlės
    50 gramų (25 gramai
  • Dražė
    pagal skonį
  • Šokolado traškučiai
    pagal skonį (arba lašai)
  • Zefyras
    3 vnt (maži)
  • Braškių marmeladas
    3 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Nedelsdami įjunkite orkaitę, kad ji įkaistų iki 180 laipsnių.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Nedelsdami įjunkite orkaitę, kad ji įkaistų iki 180 laipsnių.
  • Į dubenį įmuškite kiaušinius ir suberkite paprastą ir vanilinį cukrų.
    2. Į dubenį įmuškite kiaušinius ir suberkite paprastą ir vanilinį cukrų.
  • Reklama
  • Kiaušinius išplakite su cukrumi iki purios masės, kuri turėtų pabalti ir padidėti 2-3 kartus.
    3. Kiaušinius išplakite su cukrumi iki purios masės, kuri turėtų pabalti ir padidėti 2-3 kartus.
  • Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti. Dalimis supilkite į kiaušinių mišinį ir švelniai maišykite, kol tešla taps vienalytė ...
    4. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti. Dalimis supilkite į kiaušinių mišinį ir švelniai maišykite, kol tešla taps vienalytė be gabalėlių.
  • Reklama
  • Sudėkite tešlą į maišelį ir nupjaukite galiuką.
    5. Sudėkite tešlą į maišelį ir nupjaukite galiuką.
  • Kepimo skardą uždenkite kepimo popieriumi arba kilimėliu ir dėkite apvalius paplotėlius atstumu vienas nuo kito.
    6. Kepimo skardą uždenkite kepimo popieriumi arba kilimėliu ir dėkite apvalius paplotėlius atstumu vienas nuo kito.
  • Reklama
  • Kepimo skardą pašaukite į orkaitę ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 12-15 minučių. Išimkite sausainius ir visiškai atvėsinkite.
    7. Kepimo skardą pašaukite į orkaitę ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 12-15 minučių. Išimkite sausainius ir visiškai atvėsinkite.
  • Paruoškite viską sausainių dekoravimui. Iš zefyrų pagaminkite kamuoliukus. Nosys ir burnos iš marmelado.
    8. Paruoškite viską sausainių dekoravimui. Iš zefyrų pagaminkite kamuoliukus. Nosys ir burnos iš marmelado.
  • Reklama
  • Baltąjį šokoladą ištirpinkite iki vientisos masės, kad vanduo nepaliestų šokolado dubenėlio. Teptuku užtepkite kiekvieną sausainį. Ant vi...
    9. Baltąjį šokoladą ištirpinkite iki vientisos masės, kad vanduo nepaliestų šokolado dubenėlio. Teptuku užtepkite kiekvieną sausainį. Ant viršaus pasidaryk kepurę iš raudonų kokoso drožlių, o iš baltų – barzdą ir ūsus, iš marmelado nosį ir burną. Padarykite akis iš šokolado lašų, ​​o skruostus iš raudonųjų želė pupelių. Pirmiausia vieną perpjautą zefyro pusę pamerkite į šokoladą, tada į baltas kokoso drožles ir uždėkite ant kepurės. Jei reikia, antrą pjūvį taip pat pamerkite į šokoladą.
  • Leiskite šokoladui ant sausainių visiškai išdžiūti.
    10. Leiskite šokoladui ant sausainių visiškai išdžiūti.
  • Reklama
  • Taip jie atrodo.
    11. Taip jie atrodo.
  • Linksmų švenčių!
    12. Linksmų švenčių!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai