Šašlyku marinavimas su agurkų marinatu

Šašlyku marinavimas su agurkų marinatu

5 (3 įvertinimai)

3-4

Porcijos

50 min.

Gaminamo laikas

Apie receptą

Atrodė, kad išbandžiau visus įmanomus šašlykų marinato variantus, kol perskaičiau „Agurkinio“ šašlykų marinavimo receptą. Minimalios išlaidos, švelniausia mėsa ir puikus skonis. Galite naudoti ir rauginta agurką ir marinatą Pirmuoju atveju geriau kepti po 8 valandų. Jei naudojate marinatą, pakanka 4 valandų. Sūryme yra daug druskos, todėl dėti ar ne, nuspręsti prieš kepant.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    1 kilogramas (su riebalais)
  • Svogūnai
    1 vnt (didelis)
  • Česnakai
    3 skiltelės
  • Agurkų marinatas
    400~500 mililitrų
  • Juodieji pipirai
    1/4 arbatinio šaukštelio (malti)
  • Paprika
    1/4 arbatinio šaukštelio (malta)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite reikiamus ingredientus.
    1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
  • Paruoškite mėsą. Nuplaukite, nusausinkite. Supjaustykite degtukų dėžutės dydžio gabalėliais. Perkelkite į dubenį. Suberkite susmulkintą č...
    2. Paruoškite mėsą. Nuplaukite, nusausinkite. Supjaustykite degtukų dėžutės dydžio gabalėliais. Perkelkite į dubenį. Suberkite susmulkintą česnaką, juoduosius pipirus ir papriką. Viską sumaišykite.
  • Reklama
  • Svogūną sutarkuokite stambia tarka ir suberkite į mėsos dubenį. Išmaišykite.
    3. Svogūną sutarkuokite stambia tarka ir suberkite į mėsos dubenį. Išmaišykite.
  • Supilkite agurkų marinatą. Mėsą išmaišykite rankomis. Dubenį apdenkite maistine plėvele ir padėkite į šaldytuvą 4-8 valandoms.
    4. Supilkite agurkų marinatą. Mėsą išmaišykite rankomis. Dubenį apdenkite maistine plėvele ir padėkite į šaldytuvą 4-8 valandoms.
  • Praėjus nurodytam laikui, mėsą sumaukite ant iešmų. Palikite kambario temperatūroje, kol paruošite kepimo vietą.
    5. Praėjus nurodytam laikui, mėsą sumaukite ant iešmų. Palikite kambario temperatūroje, kol paruošite kepimo vietą.
  • Reklama
  • Paruoškite kepsninę su anglimis. Kai tik jie taps „pilki“, dėkite iešmelius ant grotelių ir kepkite, retkarčiais apversdami. Mano atveju ...
    6. Paruoškite kepsninę su anglimis. Kai tik jie taps „pilki“, dėkite iešmelius ant grotelių ir kepkite, retkarčiais apversdami. Mano atveju pakako 20 minučių.
  • Paruoštus šašlykus patiekite karštus.
    7. Paruoštus šašlykus patiekite karštus.
  • Skanaus!
    8. Skanaus!
    Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!
    Šaltinis: povar.ru
Rekomenduojami receptai