Šašlyku marinavimas su agurkų marinatu
5 (3 įvertinimai)
3-4 Porcijos
50 min.
Apie receptą
Atrodė, kad išbandžiau visus įmanomus šašlykų marinato variantus, kol perskaičiau „Agurkinio“ šašlykų marinavimo receptą. Minimalios išlaidos, švelniausia mėsa ir puikus skonis. Galite naudoti ir rauginta agurką ir marinatą Pirmuoju atveju geriau kepti po 8 valandų. Jei naudojate marinatą, pakanka 4 valandų. Sūryme yra daug druskos, todėl dėti ar ne, nuspręsti prieš kepant.
Paskirtis: Marinavimo receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiauliena1 kilogramas (su riebalais)
-
Svogūnai1 vnt (didelis)
-
Česnakai3 skiltelės
-
Agurkų marinatas400~500 mililitrų
-
Juodieji pipirai1/4 arbatinio šaukštelio (malti)
-
Paprika1/4 arbatinio šaukštelio (malta)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
-
2. Paruoškite mėsą. Nuplaukite, nusausinkite. Supjaustykite degtukų dėžutės dydžio gabalėliais. Perkelkite į dubenį. Suberkite susmulkintą česnaką, juoduosius pipirus ir papriką. Viską sumaišykite.
-
Reklama
-
3. Svogūną sutarkuokite stambia tarka ir suberkite į mėsos dubenį. Išmaišykite.
-
4. Supilkite agurkų marinatą. Mėsą išmaišykite rankomis. Dubenį apdenkite maistine plėvele ir padėkite į šaldytuvą 4-8 valandoms.
-
Reklama
-
5. Praėjus nurodytam laikui, mėsą sumaukite ant iešmų. Palikite kambario temperatūroje, kol paruošite kepimo vietą.
-
6. Paruoškite kepsninę su anglimis. Kai tik jie taps „pilki“, dėkite iešmelius ant grotelių ir kepkite, retkarčiais apversdami. Mano atveju pakako 20 minučių.
-
Reklama
-
7. Paruoštus šašlykus patiekite karštus.
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama