Purūs varškėčiai orkaitėje

Purūs varškėčiai orkaitėje

5 (2 įvertinimai)

8 Porcijos
35 min.

Apie receptą

Kepti iš varškės ne tik skanu, bet ir sveika. Todėl pusryčiams ar kaip desertą prie arbatos noriu pakviesti išsikepti nuostabių varškėčių. Paprasta, gana greita ir skanu! Štai puikus būdas orkaitėje kepti purius varškėčius. Lengvai naudojamo pagrindo paslaptis yra cukraus nenaudojimas. Jį nesunkiai galima pakeisti medumi, tačiau varškė kepant „neišskys“. Patiekiant varškėčius galima pasaldinti kondensuotu pienu, cukraus pudra, pagal skonį uogiene. Būtinai pasižymėkite šį receptą!

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Varškė
    400 gramų
  • Miltai
    1/2 stiklinės (apvoliojimui)
  • Manų kruopos
    1 šaukštas
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Medus
    1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Giliame dubenyje sumaišykite varškę, kiaušinį, medų, manų kruopas ir išmaišykite. Dėl skonio galite pridėti vanilės. Įkaitinkite orkaitę ...
    1. Giliame dubenyje sumaišykite varškę, kiaušinį, medų, manų kruopas ir išmaišykite. Dėl skonio galite pridėti vanilės. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
  • Į lėkštę suberkite miltus. Iš varškės masės suformuokite nedidelį rutuliuką ir dėkite į lėkštę su miltais.
    2. Į lėkštę suberkite miltus. Iš varškės masės suformuokite nedidelį rutuliuką ir dėkite į lėkštę su miltais.
  • Reklama
  • Blyną iš visų pusių apvoliokite miltuose ir suteikite tvarkingą formą.
    3. Blyną iš visų pusių apvoliokite miltuose ir suteikite tvarkingą formą.
  • Dėkite ant kepimo popieriumi išklotos arba riebalais išteptos skardos. Pašaukite į orkaitę, kepkite 10-12 minučių iki auksinės rudos spal...
    4. Dėkite ant kepimo popieriumi išklotos arba riebalais išteptos skardos. Pašaukite į orkaitę, kepkite 10-12 minučių iki auksinės rudos spalvos, tada apverskite ir apkepkite iš kitos pusės.
  • Reklama
  • Varškėčius galite patiekti karštus arba atvėsusius. Skanaus!
    5. Varškėčius galite patiekti karštus arba atvėsusius. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Lina Rom
Autorius: Lina Rom

Lina yra aistringa namų virtuvės šefė, kurios didžiausias malonumas – dalintis išbandytais ir mylimais šeimos receptais. Ji specializuojasi greitai ir lengvai paruošiamais, bet visada skaniais patiekalais, puikiai tinkančiais užsiėmusioms šeimoms. Linos patirtis kulinarijoje augo kartu su jos šeima, o dabar ji savo praktiškais patarimais ir nuoširdžiais receptais dalinasi su gaminimas.lt skaitytojais. Jos tikslas – įkvėpti kiekvieną atrasti gaminimo džiaugsmą. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai