Purūs varškėčiai orkaitėje
5 (1 įvertinimai)
8 Porcijos
35 min.
Apie receptą
Kepti iš varškės ne tik skanu, bet ir sveika. Todėl pusryčiams ar kaip desertą prie arbatos noriu pakviesti išsikepti nuostabių varškėčių. Paprasta, gana greita ir skanu! Štai puikus būdas orkaitėje kepti purius varškėčius. Lengvai naudojamo pagrindo paslaptis yra cukraus nenaudojimas. Jį nesunkiai galima pakeisti medumi, tačiau varškė kepant „neišskys“. Patiekiant varškėčius galima pasaldinti kondensuotu pienu, cukraus pudra, pagal skonį uogiene. Būtinai pasižymėkite šį receptą!
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktai /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Varškė400 gramų
-
Miltai1/2 stiklinės (apvoliojimui)
-
Manų kruopos1 šaukštas
-
Kiaušinis1 vnt
-
Medus1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Giliame dubenyje sumaišykite varškę, kiaušinį, medų, manų kruopas ir išmaišykite. Dėl skonio galite pridėti vanilės. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
-
2. Į lėkštę suberkite miltus. Iš varškės masės suformuokite nedidelį rutuliuką ir dėkite į lėkštę su miltais.
-
Reklama
-
3. Blyną iš visų pusių apvoliokite miltuose ir suteikite tvarkingą formą.
-
4. Dėkite ant kepimo popieriumi išklotos arba riebalais išteptos skardos. Pašaukite į orkaitę, kepkite 10-12 minučių iki auksinės rudos spalvos, tada apverskite ir apkepkite iš kitos pusės.
-
Reklama
-
5. Varškėčius galite patiekti karštus arba atvėsusius. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama