Čeburekai

Čeburekai

4.8 (11 įvertinimai)

14 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Tarp įvairių pikantiškų kepinių variantų čeburekai užima ypatingą vietą, ar nesutinkate? Minkštas mėsos įdaras traškioje tešloje yra nepaprastai skanus, sotus ir iš tikrųjų visai nesunkiai pagaminamas. Noriu smulkiai papasakoti, kaip paruošti čeburekus su vištienos faršu, nuo kurio tiesiog negali atsiplėšti. Aišku, įdarui galima naudoti ir kiaulieną, taip pat pagal skonį prieskonių ir žolelių. Kalbant apie tešlą, ji yra labai minkšta ir puikiai iškočiojama. Tikrai verta pabandyti!

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    3.5 stiklinės
  • Vanduo
    1 stiklinė
  • Pienas
    1/4 stiklinės
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Aliejus
    2 šaukštai (+ kepimui)
  • Vištiena
    800 gramų
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Česnakai
    3~4 skiltelės
  • Druska, pipirai, žolelės
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Į puodą supilkite vandenį, pieną ir augalinį aliejų ir užvirinkite.
    1. Į puodą supilkite vandenį, pieną ir augalinį aliejų ir užvirinkite.
  • Suberkite stiklinę persijotų miltų ir išmaišykite.
    2. Suberkite stiklinę persijotų miltų ir išmaišykite.
  • Reklama
  • Įmuškite kiaušinį, įberkite druskos. Išmaišykite ir toliau dėkite miltus, minkydami į standžią tešlą.
    3. Įmuškite kiaušinį, įberkite druskos. Išmaišykite ir toliau dėkite miltus, minkydami į standžią tešlą.
  • Tešlą susukite į rutulį ir palikite kurį laiką „pailsėti“, kol gaminsite įdarą.
    4. Tešlą susukite į rutulį ir palikite kurį laiką „pailsėti“, kol gaminsite įdarą.
  • Reklama
  • Nulupkite svogūną ir česnaką.
    5. Nulupkite svogūną ir česnaką.
  • Vištieną ir daržoves perkiškite per mėsmalę (galite naudoti trintuvą), pagal skonį įberkite druskos, pipirų, prieskoninių žolelių.
    6. Vištieną ir daržoves perkiškite per mėsmalę (galite naudoti trintuvą), pagal skonį įberkite druskos, pipirų, prieskoninių žolelių.
  • Reklama
  • Kruopščiai išmaišykite ir užpilkite šiek tiek šalto vandens. Tai viskas, įdaras irgi paruoštas.
    7. Kruopščiai išmaišykite ir užpilkite šiek tiek šalto vandens. Tai viskas, įdaras irgi paruoštas.
  • Ant darbo stalo iškočiokite tešlą, išpjaukite apskritimą. Ant vienos dalies dėkite įdarą.
    8. Ant darbo stalo iškočiokite tešlą, išpjaukite apskritimą. Ant vienos dalies dėkite įdarą.
  • Reklama
  • Švelniai užlenkite ir šakute suspauskite kraštus.
    9. Švelniai užlenkite ir šakute suspauskite kraštus.
  • Keptuvėje labai gerai įkaitinkite augalinį aliejų. Sudėkite čeburekus ir kepkite ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių iki auksinės rudos ...
    10. Keptuvėje labai gerai įkaitinkite augalinį aliejų. Sudėkite čeburekus ir kepkite ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Iškepusius čeburekus sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad sumažintumėte riebalų kiekį. Gero apetito!
    11. Iškepusius čeburekus sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad sumažintumėte riebalų kiekį. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.8/5 (11 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai