Desertas Skaldytas stiklas
4.2 (7 įvertinimai)
7 Porcijos
6 val.
Apie receptą
Toks želė desertas papuoš bet kurią šventę. Patiekalas ruošiamas paprastai, tik tiek, kad užtruks, kol želė sustings. Peržiūrėkite receptą ir pasiruoškite! Desertas „Skaldytas stiklas“ paruošiamas labai paprastai. Supilkite spalvotą želė, palikite sustingti. Tada supjaustome kubeliais, dedame į formą ir užpilame balta želė, kurią galima pagaminti iš grietinėlės ir želatinos.
Paskirtis: Desertų receptai
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Įvairių spalvų ir skonių želė pakuotėse4 vnt
-
Grietinėlė300 mililitrų (neriebi)
-
Želatina20 gramų
-
Vanduo2 stiklinė
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. 4 maišelių želė turinį supilkite į skirtingus dubenėlius. Užpildykite verdančiu vandeniu pagal instrukcijas. Atvėsinkite ir padėkite į šaldytuvą, kad sustingtų. Rekomenduoju naudoti įvairių spalvų drebučius.
-
2. Sušalusią želė supjaustykite kubeliais. Paruoškite formą, kurioje gaminsime savo desertą. Galite naudoti torto formą. Sudrėkinkite formą, kad mūsų desertas išeitų lengviau.
-
Reklama
-
3. Į nedidelį dubenį supilkite želatiną ir pusę stiklinės šalto vandens, palikite brinkti apie 15 min.. Tada įpilkite pusantros stiklinės verdančio vandens, išmaišykite. Kai želatina ištirps, supilkite grietinėlę, išmaišykite. Į formą sudėkite želė kubelius.
-
4. Ant žėlė gabalėlių supilkite baltą žėlė masę.
-
Reklama
-
5. Desertą dėkite į šaldytuvą, kol visiškai sustings, galite – per naktį.
-
6. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.2/5 (7 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama