Desertas Skaldytas stiklas

Desertas Skaldytas stiklas

4.8 (5 įvertinimai)

7 Porcijos
6 val.

Apie receptą

Toks želė desertas papuoš bet kurią šventę. Patiekalas ruošiamas paprastai, tik tiek, kad užtruks, kol želė sustings. Peržiūrėkite receptą ir pasiruoškite! Desertas „Skaldytas stiklas“ paruošiamas labai paprastai. Supilkite spalvotą želė, palikite sustingti. Tada supjaustome kubeliais, dedame į formą ir užpilame balta želė, kurią galima pagaminti iš grietinėlės ir želatinos.

Receptai pagal ingredientus:
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Įvairių spalvų ir skonių želė pakuotėse
    4 vnt
  • Grietinėlė
    300 mililitrų (neriebi)
  • Želatina
    20 gramų
  • Vanduo
    2 stiklinė
Reklama
Gaminimo eiga
  • 4 maišelių želė turinį supilkite į skirtingus dubenėlius. Užpildykite verdančiu vandeniu pagal instrukcijas. Atvėsinkite ir padėkite į ša...
    1. 4 maišelių želė turinį supilkite į skirtingus dubenėlius. Užpildykite verdančiu vandeniu pagal instrukcijas. Atvėsinkite ir padėkite į šaldytuvą, kad sustingtų. Rekomenduoju naudoti įvairių spalvų drebučius.
  • Sušalusią želė supjaustykite kubeliais. Paruoškite formą, kurioje gaminsime savo desertą. Galite naudoti torto formą. Sudrėkinkite formą,...
    2. Sušalusią želė supjaustykite kubeliais. Paruoškite formą, kurioje gaminsime savo desertą. Galite naudoti torto formą. Sudrėkinkite formą, kad mūsų desertas išeitų lengviau.
  • Reklama
  • Į nedidelį dubenį supilkite želatiną ir pusę stiklinės šalto vandens, palikite brinkti apie 15 min.. Tada įpilkite pusantros stiklinės ve...
    3. Į nedidelį dubenį supilkite želatiną ir pusę stiklinės šalto vandens, palikite brinkti apie 15 min.. Tada įpilkite pusantros stiklinės verdančio vandens, išmaišykite. Kai želatina ištirps, supilkite grietinėlę, išmaišykite. Į formą sudėkite želė kubelius.
  • Ant žėlė gabalėlių supilkite baltą žėlė masę.
    4. Ant žėlė gabalėlių supilkite baltą žėlė masę.
  • Reklama
  • Desertą dėkite į šaldytuvą, kol visiškai sustings, galite – per naktį.
    5. Desertą dėkite į šaldytuvą, kol visiškai sustings, galite – per naktį.
  • Gero apetito!
    6. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.8/5 (5 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai