Šašlykai citrinų ir svogūnų marinate
5 (1 įvertinimai)
3
Porcijos
19 val.
Gaminamo laikas
Apie receptą
Jei nežinote, kaip marinuoti šašlykus, labai rekomenduoju pagal šį receptą. Mėsa minkšta, sultinga ir labai skani! Vasaros metas suteikia mums daug galimybių gaminti mėsą gamtoje. Marinatas su citrinos sultimis padaro mėsą labai minkštą. O svogūnai paruoštam patiekalui suteikia nepakartojamą skonį.
Paskirtis: Marinavimo receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# Daržovės-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiauliena2~3 kilogramas
-
Svogūnai1.5 kilogramas
-
Citrinos sultys3~4 šaukštai
-
Druskapagal skonį
-
Malti pipiraipagal skonį
-
Krapai1 šakelė
Kaip pagaminti
-
1. Kiaulieną supjaustykite porcijomis.
-
2. Pridėti daug pjaustytų svogūnų. Svogūnus šiek tiek suminkykite rankomis.
-
3. Įdėkite druskos, pipirų, krapų ir citrinos sulčių.
-
4. Viską gerai išmaišykite ir palikite kelioms valandoms pasimarinuoti. Galima per dieną.
-
5. Marinuotą mėsą suverkite ant iešmelių. Tarp jų galima įdėti grybų.