Šašlykai citrinų ir svogūnų marinate

Šašlykai citrinų ir svogūnų marinate

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
19 val.

Apie receptą

Jei nežinote, kaip marinuoti šašlykus, labai rekomenduoju pagal šį receptą. Mėsa minkšta, sultinga ir labai skani! Vasaros metas suteikia mums daug galimybių gaminti mėsą gamtoje. Marinatas su citrinos sultimis padaro mėsą labai minkštą. O svogūnai paruoštam patiekalui suteikia nepakartojamą skonį.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    2~3 kilogramas
  • Svogūnai
    1.5 kilogramas
  • Citrinos sultys
    3~4 šaukštai
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti pipirai
    pagal skonį
  • Krapai
    1 šakelė
Reklama
Gaminimo eiga
  • Kiaulieną supjaustykite porcijomis.
    1. Kiaulieną supjaustykite porcijomis.
  • Pridėti daug pjaustytų svogūnų. Svogūnus šiek tiek suminkykite rankomis.
    2. Pridėti daug pjaustytų svogūnų. Svogūnus šiek tiek suminkykite rankomis.
  • Reklama
  • Įdėkite druskos, pipirų, krapų ir citrinos sulčių.
    3. Įdėkite druskos, pipirų, krapų ir citrinos sulčių.
  • Viską gerai išmaišykite ir palikite kelioms valandoms pasimarinuoti. Galima per dieną.
    4. Viską gerai išmaišykite ir palikite kelioms valandoms pasimarinuoti. Galima per dieną.
  • Reklama
  • Marinuotą mėsą suverkite ant iešmelių. Tarp jų galima įdėti grybų.
    5. Marinuotą mėsą suverkite ant iešmelių. Tarp jų galima įdėti grybų.
  • Kepkite šašlykus ant karštų žarijų.
    6. Kepkite šašlykus ant karštų žarijų.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai