Šašlykai citrinų ir svogūnų marinate
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
19 val.
Apie receptą
Jei nežinote, kaip marinuoti šašlykus, labai rekomenduoju pagal šį receptą. Mėsa minkšta, sultinga ir labai skani! Vasaros metas suteikia mums daug galimybių gaminti mėsą gamtoje. Marinatas su citrinos sultimis padaro mėsą labai minkštą. O svogūnai paruoštam patiekalui suteikia nepakartojamą skonį.
Paskirtis: Marinavimo receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiauliena2~3 kilogramas
-
Svogūnai1.5 kilogramas
-
Citrinos sultys3~4 šaukštai
-
Druskapagal skonį
-
Malti pipiraipagal skonį
-
Krapai1 šakelė
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Kiaulieną supjaustykite porcijomis.
-
2. Pridėti daug pjaustytų svogūnų. Svogūnus šiek tiek suminkykite rankomis.
-
Reklama
-
3. Įdėkite druskos, pipirų, krapų ir citrinos sulčių.
-
4. Viską gerai išmaišykite ir palikite kelioms valandoms pasimarinuoti. Galima per dieną.
-
Reklama
-
5. Marinuotą mėsą suverkite ant iešmelių. Tarp jų galima įdėti grybų.
-
6. Kepkite šašlykus ant karštų žarijų.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama