Šarlotė su obuoliais be miltų
5 (2 įvertinimai)
10 Porcijos
1 val. 30 min.
Apie receptą
Skaniausias ir švelniausias visų laikų ir tautų pyragas yra charlotte. Desertas tikrai populiarus, nes ruošiamas beveik kiekvienoje šalyje, žinoma, su nedideliais pakeitimais. Originalus manų kruopų charlotte receptas gali patikti kiekvienai šeimininkei. Patiekalas tikrai nepaprastai neįprastas ir iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti per sudėtingas, bet taip nėra. Tereikia pabandyti, ir viskas tikrai pavyks, ypač kai yra paprastas receptas ir žingsnis po žingsnio vadovas.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Vaisiai /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Moliūgų minkštimas300 gramų
-
Obuoliai2 vnt (vidutiniai)
-
Manų kruopos1 stiklinė
-
Cukrus125 gramai
-
Kiaušiniai3 vnt
-
Sviestas5 šaukštai
-
Kepimo milteliai1 arbatinis šaukštelis
-
Cinamonas1 žiupsnelis
-
Muskato riešutas1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Pradėkime nuo pyrago įdaro. Norėdami tai padaryti, moliūgą reikia supjaustyti, išvalyti ir švelniai sutarkuoti stambia tarka arba supjaustyti mažais gabalėliais.
-
2. Tą patį darome su obuoliais. Į vieną dubenį suberkite obuolius ir moliūgą, išmaišykite ir pabarstykite keliais šaukštais cukraus.
-
Reklama
-
3. Pereikime prie tešlos. Kiaušinius plakite su likusiu cukrumi, kol susidarys purios baltos putos. Tada suberkite muskato riešutą, cinamoną ir vėl išplakite. Toliau į kiaušinių masę įmaišykite manų kruopas su kepimo milteliais. Tešla turi būti skysta.
-
4. Iš pradžių aliejumi ištepkite kepimo indą. Formos apačioje išdėliokite dalį įdaro, tada supilkite tešlą ir ant jos vėl uždėkite likusį įdarą. Viską reikia tvarkingai išlyginti. Būsimą pyragą reikia užpilti lydytu sviestu. Kepame 45-60 minučių iki 180-200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
-
Reklama
-
5. Prieš patiekiant pyragą galima apibarstyti cukraus pudra. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama