Šarlotė su obuoliais be miltų

Šarlotė su obuoliais be miltų

5 (2 įvertinimai)

10 Porcijos
1 val. 30 min.

Apie receptą

Skaniausias ir švelniausias visų laikų ir tautų pyragas yra charlotte. Desertas tikrai populiarus, nes ruošiamas beveik kiekvienoje šalyje, žinoma, su nedideliais pakeitimais. Originalus manų kruopų charlotte receptas gali patikti kiekvienai šeimininkei. Patiekalas tikrai nepaprastai neįprastas ir iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti per sudėtingas, bet taip nėra. Tereikia pabandyti, ir viskas tikrai pavyks, ypač kai yra paprastas receptas ir žingsnis po žingsnio vadovas.

Receptai pagal ingredientus: # Vaisiai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Moliūgų minkštimas
    300 gramų
  • Obuoliai
    2 vnt (vidutiniai)
  • Manų kruopos
    1 stiklinė
  • Cukrus
    125 gramai
  • Kiaušiniai
    3 vnt
  • Sviestas
    5 šaukštai
  • Kepimo milteliai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Cinamonas
    1 žiupsnelis
  • Muskato riešutas
    1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pradėkime nuo pyrago įdaro. Norėdami tai padaryti, moliūgą reikia supjaustyti, išvalyti ir švelniai sutarkuoti stambia tarka arba supjaus...
    1. Pradėkime nuo pyrago įdaro. Norėdami tai padaryti, moliūgą reikia supjaustyti, išvalyti ir švelniai sutarkuoti stambia tarka arba supjaustyti mažais gabalėliais.
  • Tą patį darome su obuoliais. Į vieną dubenį suberkite obuolius ir moliūgą, išmaišykite ir pabarstykite keliais šaukštais cukraus.
    2. Tą patį darome su obuoliais. Į vieną dubenį suberkite obuolius ir moliūgą, išmaišykite ir pabarstykite keliais šaukštais cukraus.
  • Reklama
  • Pereikime prie tešlos. Kiaušinius plakite su likusiu cukrumi, kol susidarys purios baltos putos. Tada suberkite muskato riešutą, cinamoną...
    3. Pereikime prie tešlos. Kiaušinius plakite su likusiu cukrumi, kol susidarys purios baltos putos. Tada suberkite muskato riešutą, cinamoną ir vėl išplakite. Toliau į kiaušinių masę įmaišykite manų kruopas su kepimo milteliais. Tešla turi būti skysta.
  • Iš pradžių aliejumi ištepkite kepimo indą. Formos apačioje išdėliokite dalį įdaro, tada supilkite tešlą ir ant jos vėl uždėkite likusį įd...
    4. Iš pradžių aliejumi ištepkite kepimo indą. Formos apačioje išdėliokite dalį įdaro, tada supilkite tešlą ir ant jos vėl uždėkite likusį įdarą. Viską reikia tvarkingai išlyginti. Būsimą pyragą reikia užpilti lydytu sviestu. Kepame 45-60 minučių iki 180-200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
  • Reklama
  • Prieš patiekiant pyragą galima apibarstyti cukraus pudra. Skanaus!
    5. Prieš patiekiant pyragą galima apibarstyti cukraus pudra. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai