Šarlotė su margarinu

Šarlotė su margarinu

5 (1 įvertinimai)

6-8 Porcijos
50 min.

Apie receptą

Jei ruošiate desertą šventinei vakarienei visai šeimai, tada šarlotė bus idealus pasirinkimas. Taip kepti visada pavyksta. Šarlotė yra puikus desertas prie bet kokio vakarienės ar šventinio stalo. Jis tinka suaugusiems ir vaikams. Tradiciškai patiekiama su kaušeliu ledų. Jai galite paruošti ir lengvą sviestinį kremą. Receptas labai paprastas, o ingredientus gali sau leisti kiekvienas, tad pradėkime.

Receptai pagal ingredientus: # Vaisiai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Obuoliai
    2 vnt
  • Kiaušinis
    2 vnt
  • Cukrus
    1/2 puodelio
  • Margarinas
    100 gramų
  • Soda
    1/2 šaukštelio
  • Saulėgrąžų aliejus
    pagal skonį
  • Actas
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Dubenyje išmuškite du kiaušinius. Paimame plaktuvą ir pradedame juos plakti. Palaipsniui įberkite cukraus.
    1. Dubenyje išmuškite du kiaušinius. Paimame plaktuvą ir pradedame juos plakti. Palaipsniui įberkite cukraus.
  • Ištirpinkite margariną mikrobangų krosnelėje arba puode ant viryklės, šiek tiek atvėsinkite (kitaip kiaušiniai susisuks) ir plona srovele...
    2. Ištirpinkite margariną mikrobangų krosnelėje arba puode ant viryklės, šiek tiek atvėsinkite (kitaip kiaušiniai susisuks) ir plona srovele supilkite į kiaušinius. Tada sodą užgesinkite actu ir supilkite į kiaušinius.
  • Reklama
  • Iš anksto persijokite miltus ir suberkite į tešlą, gerai išmaišykite iki vientisos masės. Turi gautis vientisa skystos grietinės konsiste...
    3. Iš anksto persijokite miltus ir suberkite į tešlą, gerai išmaišykite iki vientisos masės. Turi gautis vientisa skystos grietinės konsistencijos tešla.
  • Obuolius nulupkite ir perpjaukite į 4 dalis, išimkite sėklas ir supjaustykite plonais griežinėliais. Kepimo formą ištepkite saulėgrąžų al...
    4. Obuolius nulupkite ir perpjaukite į 4 dalis, išimkite sėklas ir supjaustykite plonais griežinėliais. Kepimo formą ištepkite saulėgrąžų aliejumi, išdėliokite obuolių gabalėlius ir pabarstykite cukrumi. Įdėkite cinamono pagal skonį.
  • Reklama
  • Suberkite obuolius į formą su paruošta tešla. Pyragą dedame į orkaitę, įkaitintą iki 180-200 laipsnių, ir kepame iki auksinės rudos spalv...
    5. Suberkite obuolius į formą su paruošta tešla. Pyragą dedame į orkaitę, įkaitintą iki 180-200 laipsnių, ir kepame iki auksinės rudos spalvos. Vidutinis kepimo laikas yra 25-30 minučių.
  • Iškepusį pyragą išimame iš orkaitės, iš karto neišimame iš formos, kitaip pyragas gali subyrėti. Šiek tiek atvėsiname. Po poros minučių i...
    6. Iškepusį pyragą išimame iš orkaitės, iš karto neišimame iš formos, kitaip pyragas gali subyrėti. Šiek tiek atvėsiname. Po poros minučių išimkite iš formos ir patiekite.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai