Šanchajaus vištiena

Šanchajaus vištiena

5 (3 įvertinimai)

2 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Jei mėgstate kinų virtuvę ar norite ją išbandyti, atkreipkite dėmesį į šiandienos receptą – Šanchajaus vištiena. Vištiena labai skani! Čia padažas vaidina pagrindinį vaidmenį. Įpilkite citrinos sulčių ir sojos padažo su maltu imbieru, česnaku, lašeliu medaus. Naudojame ir šiek tiek aitriųjų čili pipirų – tikras skonio žaidimas. Saldus, aštrus, rūgštus – derinys tiesiog bomba! Vištieną galite patiekti ir vieną, kompozicijoje yra brokolių, galima dėti ir ryžių ar makaronų. Peržiūrėkite receptą ir būtinai išbandykite!

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos filė
    250 gramų
  • Sojų padažas
    2 šaukštai
  • Citrinų sultys
    1 valgomasis šaukštas
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Medus
    0,5 arbatinio šaukštelio
  • Brokoliai
    150 gramų
  • Augalinis aliejus
    2 šaukštai
  • Svogūnai
    50 gramų
  • Maltas imbieras
    1 gramas
  • Čili
    1 gramas
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Vištienos filė supjaustykite mažais kubeliais.
    2. Vištienos filė supjaustykite mažais kubeliais.
  • Reklama
  • Svogūną nulupkite ir nuplaukite, supjaustykite mažais kubeliais.
    3. Svogūną nulupkite ir nuplaukite, supjaustykite mažais kubeliais.
  • Brokolius supjaustykite žiedynais ir virkite tris minutes.
    4. Brokolius supjaustykite žiedynais ir virkite tris minutes.
  • Reklama
  • Į dubenį supilkite sojos padažą ir citrinos sultis.
    5. Į dubenį supilkite sojos padažą ir citrinos sultis.
  • Smulkiai supjaustykite česnaką ir suberkite į dubenį.
    6. Smulkiai supjaustykite česnaką ir suberkite į dubenį.
  • Reklama
  • Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, sudėkite vištieną ir svogūną – pakepinkite 5 minutes. Tada į keptuvę suberkite brokolius.
    7. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, sudėkite vištieną ir svogūną – pakepinkite 5 minutes. Tada į keptuvę suberkite brokolius.
  • Supilkite padažą ir visus prieskonius. Išmaišykite ir troškinkite ant stiprios ugnies 3 minutes, retkarčiais pamaišydami. Tada patiekite ...
    8. Supilkite padažą ir visus prieskonius. Išmaišykite ir troškinkite ant stiprios ugnies 3 minutes, retkarčiais pamaišydami. Tada patiekite prie stalo.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    9. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai