Šanchajaus vištiena
5 (3 įvertinimai)
2 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Jei mėgstate kinų virtuvę ar norite ją išbandyti, atkreipkite dėmesį į šiandienos receptą – Šanchajaus vištiena. Vištiena labai skani! Čia padažas vaidina pagrindinį vaidmenį. Įpilkite citrinos sulčių ir sojos padažo su maltu imbieru, česnaku, lašeliu medaus. Naudojame ir šiek tiek aitriųjų čili pipirų – tikras skonio žaidimas. Saldus, aštrus, rūgštus – derinys tiesiog bomba! Vištieną galite patiekti ir vieną, kompozicijoje yra brokolių, galima dėti ir ryžių ar makaronų. Peržiūrėkite receptą ir būtinai išbandykite!
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos filė250 gramų
-
Sojų padažas2 šaukštai
-
Citrinų sultys1 valgomasis šaukštas
-
Česnakai2 skiltelės
-
Medus0,5 arbatinio šaukštelio
-
Brokoliai150 gramų
-
Augalinis aliejus2 šaukštai
-
Svogūnai50 gramų
-
Maltas imbieras1 gramas
-
Čili1 gramas
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Vištienos filė supjaustykite mažais kubeliais.
-
Reklama
-
3. Svogūną nulupkite ir nuplaukite, supjaustykite mažais kubeliais.
-
4. Brokolius supjaustykite žiedynais ir virkite tris minutes.
-
Reklama
-
5. Į dubenį supilkite sojos padažą ir citrinos sultis.
-
6. Smulkiai supjaustykite česnaką ir suberkite į dubenį.
-
Reklama
-
7. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, sudėkite vištieną ir svogūną – pakepinkite 5 minutes. Tada į keptuvę suberkite brokolius.
-
8. Supilkite padažą ir visus prieskonius. Išmaišykite ir troškinkite ant stiprios ugnies 3 minutes, retkarčiais pamaišydami. Tada patiekite prie stalo.
-
Reklama
-
9. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama