Šaltai marinuoti agurkai
5 (2 įvertinimai)
1 Porcija
48 val.
Apie receptą
Šaltai marinuotų agurkų receptą žinau daug metų. Gerai naudoti, kai reikia greitai gauti skanių agurkų be konservavimo. Agurkai turi būti uždengti plastikiniu dangteliu. Šis senas šaltų marinuotų agurkų receptas yra labai lengvas ir greitas. Jei degtinės nenaudojate, tai po 2 dienų sūrymą reikia nupilti, perkošti per sietelį, užvirinti ir atvėsinti, vėl supilti į stiklainius. Šaltai marinuoti agurkai gerai laikomi vėsioje vietoje, pavyzdžiui, rūsyje. Receptas pateiktas trijų litrų stiklainiui. Sėkmės!
Paskirtis: Marinavimo receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Agurkai1,7~2 kilogramai trijų litrų stiklainiui)
-
Krienų lapai2 vnt
-
Vyšnių ir serbentų lapai8~10 vnt
-
Česnakai3 skiltelės
-
Krapų skėčiai50 gramų
-
Druska50 gramų
-
Cukrus1 šaukštas
-
Degtinė2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Stiklainius nuplaukite ir 15 minučių pakaitinkite 120 laipsnių orkaitėje.
-
2. Agurkus gerai nuplaukite.
-
Reklama
-
3. Agurkus ir prieskonius sandariai sudėkite į stiklainius.
-
4. Šaltame vandenyje ištirpinkite druską ir cukrų, įpilkite degtinės. Supilkite marinatą į stiklainį ir sandariai uždarykite plastikiniu dangteliu.
-
Reklama
-
5. Agurkai bus paruošti per 2 dienas. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama