Šaltai marinuoti agurkai

Šaltai marinuoti agurkai

5 (2 įvertinimai)

1 Porcija
48 val.

Apie receptą

Šaltai marinuotų agurkų receptą žinau daug metų. Gerai naudoti, kai reikia greitai gauti skanių agurkų be konservavimo. Agurkai turi būti uždengti plastikiniu dangteliu. Šis senas šaltų marinuotų agurkų receptas yra labai lengvas ir greitas. Jei degtinės nenaudojate, tai po 2 dienų sūrymą reikia nupilti, perkošti per sietelį, užvirinti ir atvėsinti, vėl supilti į stiklainius. Šaltai marinuoti agurkai gerai laikomi vėsioje vietoje, pavyzdžiui, rūsyje. Receptas pateiktas trijų litrų stiklainiui. Sėkmės!

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Agurkai
    1,7~2 kilogramai trijų litrų stiklainiui)
  • Krienų lapai
    2 vnt
  • Vyšnių ir serbentų lapai
    8~10 vnt
  • Česnakai
    3 skiltelės
  • Krapų skėčiai
    50 gramų
  • Druska
    50 gramų
  • Cukrus
    1 šaukštas
  • Degtinė
    2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Stiklainius nuplaukite ir 15 minučių pakaitinkite 120 laipsnių orkaitėje.
    1. Stiklainius nuplaukite ir 15 minučių pakaitinkite 120 laipsnių orkaitėje.
  • Agurkus gerai nuplaukite.
    2. Agurkus gerai nuplaukite.
  • Reklama
  • Agurkus ir prieskonius sandariai sudėkite į stiklainius.
    3. Agurkus ir prieskonius sandariai sudėkite į stiklainius.
  • Šaltame vandenyje ištirpinkite druską ir cukrų, įpilkite degtinės. Supilkite marinatą į stiklainį ir sandariai uždarykite plastikiniu dan...
    4. Šaltame vandenyje ištirpinkite druską ir cukrų, įpilkite degtinės. Supilkite marinatą į stiklainį ir sandariai uždarykite plastikiniu dangteliu.
  • Reklama
  • Agurkai bus paruošti per 2 dienas. Gero apetito!
    5. Agurkai bus paruošti per 2 dienas. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Babos receptai
Autorius: Babos receptai

„Babos receptai“ – tai ne vieno žmogaus, o ištisos kartų išminties kolekcija. Čia rasite autentiškus, laiko patikrintus patiekalus, kuriuos mūsų močiutės ir prosenelės gamino dešimtmečiais. Šie receptai yra kruopščiai renkami ir išsaugomi, siekiant perduoti lietuvių kulinarinį paveldą. Kiekvienas patiekalas pasižymi paprastumu, natūraliais ingredientais ir garantuotu skoniu, kuris primena vaikystę. Tai klasika, kuri niekada nepaves ir kuria galima pasitikėti. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai