Šalta mėlynių sriuba

Šalta mėlynių sriuba

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Šalta mėlynių sriuba – tai neįprastas sprendimas apdoroti unikalią uogą, galinčią atkurti daugybę funkcijų ir stipriai stabdyti organizmo senėjimą! Šalta mėlynių sriuba – labai skani ir neįprasta sriuba. Tokios sriubos paruošimas yra gana ilgas procesas, bet tikrai pasakysiu, kad verta! Ši sriuba tikrai nustebins jus, jūsų šeimą ir svečius. Šią sriubą galima patiekti gražiame inde su įvairiais papuošimais.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Uogos / # Pieno produktai
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Mėlynės
    200~300 gramų
  • Grietinėlė
    150~200 gramų
  • Druska, cukrus, cinamonas
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Mėlynes gerai nuplaukite, nusausinkite ir sudėkite į puodą, užpilkite verdančiu vandeniu. Uždėkite ant ugnies ir užvirinkite. Tada suberk...
    2. Mėlynes gerai nuplaukite, nusausinkite ir sudėkite į puodą, užpilkite verdančiu vandeniu. Uždėkite ant ugnies ir užvirinkite. Tada suberkite cukrų (apie 20-30 g) ir cinamoną ir virkite ant vidutinės ugnies apie 15 min.
  • Reklama
  • Toliau mėlynes atvėsinkite iki kambario temperatūros ir uogas sutrinkite blenderiu iki vientisos, vandeningos masės.
    3. Toliau mėlynes atvėsinkite iki kambario temperatūros ir uogas sutrinkite blenderiu iki vientisos, vandeningos masės.
  • Į uogas įpilkite grietinėlės. Labai svarbu, kad uogos būtų kambario temperatūros, kitaip grietinėlė gali sutirštėti, o tai nėra gerai!
    4. Į uogas įpilkite grietinėlės. Labai svarbu, kad uogos būtų kambario temperatūros, kitaip grietinėlė gali sutirštėti, o tai nėra gerai!
  • Reklama
  • Sriubą vėl trumpam padėkite ant silpnos ugnies, išmaišykite, bet jokiu būdu neužvirinkite. Tada nukelkite nuo ugnies, atvėsinkite ir pati...
    5. Sriubą vėl trumpam padėkite ant silpnos ugnies, išmaišykite, bet jokiu būdu neužvirinkite. Tada nukelkite nuo ugnies, atvėsinkite ir patiekite.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai