Salsa žiemai

Salsa žiemai

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Salsa yra vienas skaniausių šaltojo sezono patiekalų. Aromatinga ir soti salsa visada pradžiugins jūsų artimuosius. Jei nekantraujate paragauti salsos, stiklainį galite atidaryti po trijų dienų. Vietoj cukraus galite dėti medaus. Nepamirškite įdėti čili pipirų (bet kokių jums patinkančių). Skanaus!

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pomidorai
    4~5 vnt
  • Paprika
    3 vnt
  • Svogūnai
    4 vnt
  • Česnakas
    6 skiltelės
  • Cukrus
    50 gramų
  • Druska
    3 šaukštai
  • Šviežios kalendros
    1 maža saujelė
  • Maltas kmynas
    1 arbatinis šaukštelis
  • Čili pipirai
    3~4 vnt
  • Pomidorų pasta
    350 gramų
  • Citrina
    2 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus. Smulkiai supjaustykite visas daržoves, net česnaką.
    1. Paruoškite visus ingredientus. Smulkiai supjaustykite visas daržoves, net česnaką.
  • Paimkite didelį puodą, pirmiausia sudėkite smulkintą svogūną.
    2. Paimkite didelį puodą, pirmiausia sudėkite smulkintą svogūną.
  • Reklama
  • Tada paprika, česnakas, cukrus, druska ir maltas kuminas. Aš naudojau dviejų spalvų paprikas, kad salsa žiemai būtų ryški.
    3. Tada paprika, česnakas, cukrus, druska ir maltas kuminas. Aš naudojau dviejų spalvų paprikas, kad salsa žiemai būtų ryški.
  • Smulkiai supjaustykite šviežią kalendrą. Sudėkite į puodą su daržovėmis. Ant viršaus uždėkite pomidorų pastos.
    4. Smulkiai supjaustykite šviežią kalendrą. Sudėkite į puodą su daržovėmis. Ant viršaus uždėkite pomidorų pastos.
  • Reklama
  • Viską kruopščiai išmaišykite.
    5. Viską kruopščiai išmaišykite.
  • Dabar į puodą su daržovėmis supilkite smulkiai pjaustytus pomidorus.
    6. Dabar į puodą su daržovėmis supilkite smulkiai pjaustytus pomidorus.
  • Reklama
  • Palikite salsą kuriam laikui, kad daržovės galėtų pastovėti ir išskirti sulčių perteklių.
    7. Palikite salsą kuriam laikui, kad daržovės galėtų pastovėti ir išskirti sulčių perteklių.
  • Daržoves iš puodo sudėkite į kitą dubenį, perkoškite jas per sietelį arba kiaurasamtį. Nupilkite likusias sultis iš puodo.
    8. Daržoves iš puodo sudėkite į kitą dubenį, perkoškite jas per sietelį arba kiaurasamtį. Nupilkite likusias sultis iš puodo.
  • Reklama
  • Išspauskite citrinų sultis.
    9. Išspauskite citrinų sultis.
  • Paruoškite stiklainius, į kuriuos dėsite salsą. Į kiekvieną stiklainį įpilkite 1–2 arbatinius šaukštelius citrinos sulčių.
    10. Paruoškite stiklainius, į kuriuos dėsite salsą. Į kiekvieną stiklainį įpilkite 1–2 arbatinius šaukštelius citrinos sulčių.
  • Reklama
  • Atsargiai sudėkite salsą į stiklainius.
    11. Atsargiai sudėkite salsą į stiklainius.
  • Įdėkite stiklainius į puodą su vandeniu. Salsą reikia virti karštame vandenyje 30 minučių.
    12. Įdėkite stiklainius į puodą su vandeniu. Salsą reikia virti karštame vandenyje 30 minučių.
  • Karštus stiklainius užsukite dangteliais ir apverskite, apvyniokite juos antklode. Leiskite jiems atvėsti. Jūsų žiemos salsa bus geriausi...
    13. Karštus stiklainius užsukite dangteliais ir apverskite, apvyniokite juos antklode. Leiskite jiems atvėsti. Jūsų žiemos salsa bus geriausias užkandis ant stalo.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai