Salotos su šviežiais kopūstais
5 (1 įvertinimai)
6 Porcijos
15 min.
Apie receptą
Daugiausia vitaminų prarandama daržovėse jas verdant. Todėl valgyti šviežias yra daug sveikiau, ir jas būtinai reikėtų įtraukti į racioną. O dabar noriu su jumis pasidalinti, salotų su šviežiais kopūstais ir morkomis receptu. Paprastas, greitai paruošiamas patiekalas, tinkantis vegetarams ir gavėnios dienomis. Jei norite, pridėkite svogūnų. Padažas labai paprastas: augalinis aliejus su prieskoniais. Viskas paprasta ir labai skanu.
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Morkos2~3 vnt
-
Salierų sėklospagal skonį
-
Baltasis kopūstas450 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Augalinis aliejus1/3 stiklinės
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Nuplaukite ir supjaustykite kopūstą.
-
2. Dideliame dubenyje gerai ištrinkite su druska, kad išsiskirtų sultys.
-
Reklama
-
3. Morkas nulupkite, nuplaukite ir sutarkuokite stambia tarka. Sudėkite jas į dubenį su kopūstais.
-
4. Į salotas suberkite pipirus ir salierų sėklas. Viską kruopščiai išmaišykite.
-
Reklama
-
5. Pagardinkite salotas aliejumi ir vėl išmaišykite. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama