Salotos su šviežiais kopūstais

Salotos su šviežiais kopūstais

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
15 min.

Apie receptą

Daugiausia vitaminų prarandama daržovėse jas verdant. Todėl valgyti šviežias yra daug sveikiau, ir jas būtinai reikėtų įtraukti į racioną. O dabar noriu su jumis pasidalinti, salotų su šviežiais kopūstais ir morkomis receptu. Paprastas, greitai paruošiamas patiekalas, tinkantis vegetarams ir gavėnios dienomis. Jei norite, pridėkite svogūnų. Padažas labai paprastas: augalinis aliejus su prieskoniais. Viskas paprasta ir labai skanu.

Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Morkos
    2~3 vnt
  • Salierų sėklos
    pagal skonį
  • Baltasis kopūstas
    450 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Augalinis aliejus
    1/3 stiklinės
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nuplaukite ir supjaustykite kopūstą.
    1. Nuplaukite ir supjaustykite kopūstą.
  • Dideliame dubenyje gerai ištrinkite su druska, kad išsiskirtų sultys.
    2. Dideliame dubenyje gerai ištrinkite su druska, kad išsiskirtų sultys.
  • Reklama
  • Morkas nulupkite, nuplaukite ir sutarkuokite stambia tarka. Sudėkite jas į dubenį su kopūstais.
    3. Morkas nulupkite, nuplaukite ir sutarkuokite stambia tarka. Sudėkite jas į dubenį su kopūstais.
  • Į salotas suberkite pipirus ir salierų sėklas. Viską kruopščiai išmaišykite.
    4. Į salotas suberkite pipirus ir salierų sėklas. Viską kruopščiai išmaišykite.
  • Reklama
  • Pagardinkite salotas aliejumi ir vėl išmaišykite. Gero apetito!
    5. Pagardinkite salotas aliejumi ir vėl išmaišykite. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai