Salotos su šviežiais kopūstais

Salotos su šviežiais kopūstais

5 (2 įvertinimai)

6 Porcijos
15 min.

Apie receptą

Daugiausia vitaminų prarandama daržovėse jas verdant. Todėl valgyti šviežias yra daug sveikiau, ir jas būtinai reikėtų įtraukti į racioną. O dabar noriu su jumis pasidalinti, salotų su šviežiais kopūstais ir morkomis receptu. Paprastas, greitai paruošiamas patiekalas, tinkantis vegetarams ir gavėnios dienomis. Jei norite, pridėkite svogūnų. Padažas labai paprastas: augalinis aliejus su prieskoniais. Viskas paprasta ir labai skanu.

Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Morkos
    2~3 vnt
  • Salierų sėklos
    pagal skonį
  • Baltasis kopūstas
    450 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Augalinis aliejus
    1/3 stiklinės
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nuplaukite ir supjaustykite kopūstą.
    1. Nuplaukite ir supjaustykite kopūstą.
  • Dideliame dubenyje gerai ištrinkite su druska, kad išsiskirtų sultys.
    2. Dideliame dubenyje gerai ištrinkite su druska, kad išsiskirtų sultys.
  • Reklama
  • Morkas nulupkite, nuplaukite ir sutarkuokite stambia tarka. Sudėkite jas į dubenį su kopūstais.
    3. Morkas nulupkite, nuplaukite ir sutarkuokite stambia tarka. Sudėkite jas į dubenį su kopūstais.
  • Į salotas suberkite pipirus ir salierų sėklas. Viską kruopščiai išmaišykite.
    4. Į salotas suberkite pipirus ir salierų sėklas. Viską kruopščiai išmaišykite.
  • Reklama
  • Pagardinkite salotas aliejumi ir vėl išmaišykite. Gero apetito!
    5. Pagardinkite salotas aliejumi ir vėl išmaišykite. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Babos receptai
Autorius: Babos receptai

„Babos receptai“ – tai ne vieno žmogaus, o ištisos kartų išminties kolekcija. Čia rasite autentiškus, laiko patikrintus patiekalus, kuriuos mūsų močiutės ir prosenelės gamino dešimtmečiais. Šie receptai yra kruopščiai renkami ir išsaugomi, siekiant perduoti lietuvių kulinarinį paveldą. Kiekvienas patiekalas pasižymi paprastumu, natūraliais ingredientais ir garantuotu skoniu, kuris primena vaikystę. Tai klasika, kuri niekada nepaves ir kuria galima pasitikėti. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai