Salotos su obuoliais, sūriu ir kiaušiniais

Salotos su obuoliais, sūriu ir kiaušiniais

5 (1 įvertinimai)

1 Porcija
10 min.

Apie receptą

Sultingą ir lengvą užkandį geriausia ruošti iš baltyminių ingredientų. Šios salotos suteiks jums energijos, tačiau nejausite sunkumo skrandyje. Patiekalas tiekiamas kaip atskiras užkandis ar lengvas užkandžiavimas. Salotas labai lengva paruošti per 5-10 minučių net ir didesnei kompanijai. Jei norisi, sūrio rūšį galima keisti, vietoje kietojo naudojant minkštą, pavyzdžiui: suluguni, mocarelą, brynzą ir t. t.

Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Vaisiai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kietasis sūris
    100 gramų
  • Obuolys
    2 vienetai
  • Kiaušiniai
    2 vienetai
  • Laiškinis svogūnas
    1 sauja
  • Majonezas
    1,5 šaukšto
  • Druska
    2 žiupsneliai
  • Juodieji malti pipirai
    2 žiupsneliai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Iš anksto išvirkite ir atvėsinkite kiaušinius. Nulupkite lukštus, nuplaukite vandeniu ir supjaustykite kubeliais. Suberkite į dubenį arba...
    2. Iš anksto išvirkite ir atvėsinkite kiaušinius. Nulupkite lukštus, nuplaukite vandeniu ir supjaustykite kubeliais. Suberkite į dubenį arba salotinę.
  • Reklama
  • Bet kurios pasirinktos rūšies kietąjį sūrį supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais ir sudėkite į indą prie kiaušinių.
    3. Bet kurios pasirinktos rūšies kietąjį sūrį supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais ir sudėkite į indą prie kiaušinių.
  • Saldžiarūgščius obuolius nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite ketvirčiais. Išpjaukite sėklas ir supjaustykite vidutiniais kubeliais. Pj...
    4. Saldžiarūgščius obuolius nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite ketvirčiais. Išpjaukite sėklas ir supjaustykite vidutiniais kubeliais. Pjaustytus obuolius apšlakstykite citrinos sultimis, kad nepatamsėtų. Sudėkite į indą prie kitų ingredientų.
  • Reklama
  • Nuplaukite šviežius žalumynus - laiškinius svogūnus arba krapus, smulkiai supjaustykite ir sudėkite kartu su druska bei maltais juodaisia...
    5. Nuplaukite šviežius žalumynus - laiškinius svogūnus arba krapus, smulkiai supjaustykite ir sudėkite kartu su druska bei maltais juodaisiais pipirais.
  • Visą indo turinį pagardinkite ne per riebiu majonezu ir patiekite ant stalo. Majonezo nekeiskite grietine.
    6. Visą indo turinį pagardinkite ne per riebiu majonezu ir patiekite ant stalo. Majonezo nekeiskite grietine.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai