Paprastas mėsos pyragas su bulvėmis
4.2 (8 įvertinimai)
5-7 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Skanus ir labai paprastas pyragas su malta mėsa, vištienos filė gabaliukais ir bulvėmis. Tai paprastas receptas, kuris jums visada padės.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# Paukštiena /
# Daržovės /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Malta mėsa400 gramų (kas labiau patinka, kiauliena, jautiena)
-
Vištienos filė1 vnt
-
Bulvės2 vnt
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Svogūnas2 vnt
-
Aliejus100 gramų
-
Miltai300 gramų
-
Grietinė200 mililitrų
-
Kepimo milteliai2 šaukšteliai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Ištirpinkite sviestą, įpilkite grietinės, įkulkite kiaušinio, įdėkite druskos (pagal skonį) ir išmaišykite.
-
2. Miltus persijokite su kepimo milteliais, supilkite ir suminkykite iki minkštos elastingos tešlos.
-
Reklama
-
3. Tešlą suvyniokite į plastikinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą.
-
4. Vištienos filė (apie 300–400 g) supjaustoma smulkiais gabalėliais.
-
Reklama
-
5. Bulves nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
-
6. Suberkite filė, bulves, maltą mėsą, smulkiai supjaustytus svogūnus, įberkite pipirų mišinio ir druskos. Išmaišykite.
-
Reklama
-
7. Padalinkite tešlą į 2 nevienodas dalis. Padėkite didžiąją jo dalį ant kepimo popieriaus ir susukite į ovalo formą. Mažesnę tešlos dalį iškočiokite į tokio pat dydžio sluoksnį.
-
8. Išdėstykite įdarą, uždėkite kitą tešlos dalį, suspauskite kraštus. Šakute padarykite eilutes. Aptepkite plaktu pyragą kiaušiniu. Kepkite 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
-
Reklama
-
9. Štai ir viskas! Pyragą atvėsinkite ir patiekite.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.2/5 (8 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama