Salotos su krevetėmis, avokadu, špinatais ir apelsinais

Salotos su krevetėmis, avokadu, špinatais ir apelsinais

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
15 min.

Apie receptą

Stulbinančias salotas iš avokadų, apelsinų, krevečių ir špinatų lengva paruošti ir jas galima patiekti ant bet kurio stalo. Svečiai įvertins šias neįprastas salotas! Neįtikėtinai skanios ir lengvos salotos šventiniam stalui. Tinka tiems, kurie rūpinasi savo mityba ir sveikata. Be to, šios salotos yra labai elegantiškos ir ryškios! Tai papuoš jūsų stalą!

Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Vaisiai / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Špinatai
    50 gramų
  • Šaldytos krevetės
    200 gramų
  • Avokadas
    1 vnt
  • Apelsinas
    1 vnt
  • Česnakai
    1 skiltelė
  • Alyvuogių aliejus
    3 šaukštai (1 valgomasis šaukštas
  • Medus
    1 arbatinis šaukštelis
  • Prancūziškos garstyčios
    1 arbatinis šaukštelis
  • Citrina
    1/2 vnt
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Raudonasis svogūnas
    1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Sušaldytas krevetes, neatšildytas, 1 minutę panardinkite į verdantį vandenį, tada perpilkite į ledinį vandenį.
    2. Sušaldytas krevetes, neatšildytas, 1 minutę panardinkite į verdantį vandenį, tada perpilkite į ledinį vandenį.
  • Reklama
  • Išvalykite krevetes.
    3. Išvalykite krevetes.
  • Keptuvėje įkaitinkite aliejų, suberkite česnaką ir nuluptas krevetes.
    4. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, suberkite česnaką ir nuluptas krevetes.
  • Reklama
  • Kepkite krevetes 1-2 minutes iki auksinės rudos spalvos.
    5. Kepkite krevetes 1-2 minutes iki auksinės rudos spalvos.
  • Paruoškite salotų padažą. Sumaišykite alyvuogių aliejų, citrinos sultis, garstyčias, medų, druską ir juoduosius pipirus pagal skonį.
    6. Paruoškite salotų padažą. Sumaišykite alyvuogių aliejų, citrinos sultis, garstyčias, medų, druską ir juoduosius pipirus pagal skonį.
  • Reklama
  • Apelsiną nulupkite, nuimkite plėveles, minkštimą supjaustykite mažais gabalėliais.
    7. Apelsiną nulupkite, nuimkite plėveles, minkštimą supjaustykite mažais gabalėliais.
  • Surinkite salotas. Jaunus špinatų lapus sudėkite ant indo, suberkite plonais apskritimais supjaustytą svogūną, užpilkite 1/3 užpilo.
    8. Surinkite salotas. Jaunus špinatų lapus sudėkite ant indo, suberkite plonais apskritimais supjaustytą svogūną, užpilkite 1/3 užpilo.
  • Reklama
  • Avokadą nulupkite ir išimkite kauliuką. Minkštimą supjaustykite plonais griežinėliais. Ant špinatų lapų išdėliokite susmulkintą avokadą i...
    9. Avokadą nulupkite ir išimkite kauliuką. Minkštimą supjaustykite plonais griežinėliais. Ant špinatų lapų išdėliokite susmulkintą avokadą ir apelsiną, taip pat keptas krevetes.
  • Padažu apšlakstykite salotas ir patiekite. Gero apetito!
    10. Padažu apšlakstykite salotas ir patiekite. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai