Salotos su krevetėmis, avokadu, špinatais ir apelsinais
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
15 min.
Apie receptą
Stulbinančias salotas iš avokadų, apelsinų, krevečių ir špinatų lengva paruošti ir jas galima patiekti ant bet kurio stalo. Svečiai įvertins šias neįprastas salotas! Neįtikėtinai skanios ir lengvos salotos šventiniam stalui. Tinka tiems, kurie rūpinasi savo mityba ir sveikata. Be to, šios salotos yra labai elegantiškos ir ryškios! Tai papuoš jūsų stalą!
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Vaisiai /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Špinatai50 gramų
-
Šaldytos krevetės200 gramų
-
Avokadas1 vnt
-
Apelsinas1 vnt
-
Česnakai1 skiltelė
-
Alyvuogių aliejus3 šaukštai (1 valgomasis šaukštas
-
Medus1 arbatinis šaukštelis
-
Prancūziškos garstyčios1 arbatinis šaukštelis
-
Citrina1/2 vnt
-
Druskapagal skonį
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
-
Raudonasis svogūnas1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
-
2. Sušaldytas krevetes, neatšildytas, 1 minutę panardinkite į verdantį vandenį, tada perpilkite į ledinį vandenį.
-
Reklama
-
3. Išvalykite krevetes.
-
4. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, suberkite česnaką ir nuluptas krevetes.
-
Reklama
-
5. Kepkite krevetes 1-2 minutes iki auksinės rudos spalvos.
-
6. Paruoškite salotų padažą. Sumaišykite alyvuogių aliejų, citrinos sultis, garstyčias, medų, druską ir juoduosius pipirus pagal skonį.
-
Reklama
-
7. Apelsiną nulupkite, nuimkite plėveles, minkštimą supjaustykite mažais gabalėliais.
-
8. Surinkite salotas. Jaunus špinatų lapus sudėkite ant indo, suberkite plonais apskritimais supjaustytą svogūną, užpilkite 1/3 užpilo.
-
Reklama
-
9. Avokadą nulupkite ir išimkite kauliuką. Minkštimą supjaustykite plonais griežinėliais. Ant špinatų lapų išdėliokite susmulkintą avokadą ir apelsiną, taip pat keptas krevetes.
-
10. Padažu apšlakstykite salotas ir patiekite. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama