Ryžių košės pudingas

Ryžių košės pudingas

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
45 min.

Apie receptą

Pabandykite pasigaminti anglišką ryžių pudingą. Subtilus, purus, aromatingas ir beveik nesvarus kreminio skonio desertas. Iš likusios ryžių košės galima pasigaminti anglišką ryžių pudingą. Jei norite greitesnio pasirinkimo, rekomenduoju naudoti ryžių polentą. Polenta padaro pudingą švelnesnį ir glotnesnį. Desertą patogu kepti nedidelėse formelėse ir patiekti porcijomis.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pienas
    250 mililitrų
  • Sviestas
    25 gramų
  • Polenta
    60 gramų (ryžiai)
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Cukrus
    1 šaukštas
  • Vanilinis cukrus
    10 gramų
  • Druska
    1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus. Būtinai vartokite kokybiškus pieno produktus.
    1. Paruoškite ingredientus. Būtinai vartokite kokybiškus pieno produktus.
  • Pagrindui paruoškite ryžių košę. Norėdami tai padaryti, puode ištirpinkite sviestą ir suberkite dribsnius.
    2. Pagrindui paruoškite ryžių košę. Norėdami tai padaryti, puode ištirpinkite sviestą ir suberkite dribsnius.
  • Reklama
  • Išmaišykite ryžių grūdelius, kad susigertų ištirpęs sviestas ir maišydami kepkite 2-3 minutes ant vidutinės ugnies. Supilkite pieną.
    3. Išmaišykite ryžių grūdelius, kad susigertų ištirpęs sviestas ir maišydami kepkite 2-3 minutes ant vidutinės ugnies. Supilkite pieną.
  • Virkite košę 4-5 minutes, kol dribsniai bus paruošti. Jei naudojate viso grūdo ryžius, košę išvirti gali užtrukti iki 30 minučių.
    4. Virkite košę 4-5 minutes, kol dribsniai bus paruošti. Jei naudojate viso grūdo ryžius, košę išvirti gali užtrukti iki 30 minučių.
  • Reklama
  • Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų. Kiaušinių baltymus išplakite su žiupsneliu druskos, kol susidarys stabilios putos. Trynius suma...
    5. Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų. Kiaušinių baltymus išplakite su žiupsneliu druskos, kol susidarys stabilios putos. Trynius sumaišykite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi ir plakite, kol masė padidės ir pašviesės.
  • Į dar karštą ryžių pagrindą supilkite su cukrumi išplaktus kiaušinių trynius ir intensyviai maišykite iki vientisos masės.
    6. Į dar karštą ryžių pagrindą supilkite su cukrumi išplaktus kiaušinių trynius ir intensyviai maišykite iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Į atvėsusį ryžių mišinį sudėkite su druska išplaktus kiaušinių baltymus ir silikonine mentele iš apačios į viršų švelniai įdėkite į pagri...
    7. Į atvėsusį ryžių mišinį sudėkite su druska išplaktus kiaušinių baltymus ir silikonine mentele iš apačios į viršų švelniai įdėkite į pagrindą.
  • Keramines formeles ištepkite sviestu ir į jas dėkite paruoštą ryžių pagrindą pudingui. Pudingą kepkite iki 170 laipsnių įkaitintoje orkai...
    8. Keramines formeles ištepkite sviestu ir į jas dėkite paruoštą ryžių pagrindą pudingui. Pudingą kepkite iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 35 minutes.
  • Reklama
  • Paruoštą ryžių pudingą patiekite, užpildami uogų padažo arba grietinės.
    9. Paruoštą ryžių pudingą patiekite, užpildami uogų padažo arba grietinės.
  • Pudingas įdomios tekstūros, labai purus ir švelnus!
    10. Pudingas įdomios tekstūros, labai purus ir švelnus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai