Rūkytos silkės salotos su sūriu

Rūkytos silkės salotos su sūriu

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
25 min.

Apie receptą

Salotos su rūkyta silke – puikus pasirinkimas įvairiems pietums ir neužims paskutinės vietos ant šventinio stalo. Dūmų ir žuvies aromatas suteikia nepakartojamą skonį, o pagaminama labai greitai. Rūkyta silkė salotoms gali būti šaltai arba karštai rūkyta. Tik nepamirškite, kad šaltai rūkyta silkė geriau išlaikys formą ir bus tankesnės tekstūros. Jei pageidaujate, į salotas galite įdėti grūdėtųjų garstyčių.

Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Žuvis
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Rūkyta silkė
    200 gramų
  • Iceberg salotos
    100 gramų
  • Virtas kiaušinis
    2 vnt (kietai išvirti)
  • Šviežias agurkas
    150 gramų
  • Raudonasis svogūnas
    60 gramų
  • Svogūnų laiškai
    20 gramų
  • Kietasis sūris
    40 gramų
  • Aliejus
    2 šaukštai (bekvapis)
  • Citrinos sultys
    1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Nuplaukite salotas, žalumynus ir svogūnų laiškus ir nusausinkite.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Nuplaukite salotas, žalumynus ir svogūnų laiškus ir nusausinkite.
  • Salotų lapus suplėšykite gabalėliais ir dėkite ant serviravimo lėkštės. Kiaušinius nulupkite ir supjaustykite griežinėliais ir dėkite ant...
    2. Salotų lapus suplėšykite gabalėliais ir dėkite ant serviravimo lėkštės. Kiaušinius nulupkite ir supjaustykite griežinėliais ir dėkite ant salotų.
  • Reklama
  • Agurką supjaustykite stambiomis juostelėmis, o sūrį sutarkuokite stambia tarka. Ant salotų uždėkite agurką ir sūrį.
    3. Agurką supjaustykite stambiomis juostelėmis, o sūrį sutarkuokite stambia tarka. Ant salotų uždėkite agurką ir sūrį.
  • Nuo rūkytos silkės pašalinkite odą ir kaulus. Sulaužykite filė gabalėliais ir dėkite žuvį ant salotų.
    4. Nuo rūkytos silkės pašalinkite odą ir kaulus. Sulaužykite filė gabalėliais ir dėkite žuvį ant salotų.
  • Reklama
  • Svogūnus ir svogūnų laiškus supjaustykite plunksnomis ir pabarstykite ant salotų. Apšlakstykite salotas su citrinos sultimis, augaliniu a...
    5. Svogūnus ir svogūnų laiškus supjaustykite plunksnomis ir pabarstykite ant salotų. Apšlakstykite salotas su citrinos sultimis, augaliniu aliejumi, druska ir pipirais ir patiekite.
  • Gero apetito!
    6. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai