Rūkytos silkės salotos su sūriu
5 (1 įvertinimai)
								3  Porcijos
						
								25 min.
						Apie receptą
Salotos su rūkyta silke – puikus pasirinkimas įvairiems pietums ir neužims paskutinės vietos ant šventinio stalo. Dūmų ir žuvies aromatas suteikia nepakartojamą skonį, o pagaminama labai greitai. Rūkyta silkė salotoms gali būti šaltai arba karštai rūkyta. Tik nepamirškite, kad šaltai rūkyta silkė geriau išlaikys formą ir bus tankesnės tekstūros. Jei pageidaujate, į salotas galite įdėti grūdėtųjų garstyčių.
Paskirtis: Salotų receptai
				Receptai pagal ingredientus: 
					# Daržovės / 
					# ŽuvisReklama
- 
                                                    Reikalingi ingredientai:
- 
													Rūkyta silkė200 gramų
- 
													Iceberg salotos100 gramų
- 
													Virtas kiaušinis2 vnt (kietai išvirti)
- 
													Šviežias agurkas150 gramų
- 
													Raudonasis svogūnas60 gramų
- 
													Svogūnų laiškai20 gramų
- 
													Kietasis sūris40 gramų
- 
													Aliejus2 šaukštai (bekvapis)
- 
													Citrinos sultys1 arbatinis šaukštelis
Reklama
									Gaminimo eiga
- 
                                                     1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Nuplaukite salotas, žalumynus ir svogūnų laiškus ir nusausinkite. 1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Nuplaukite salotas, žalumynus ir svogūnų laiškus ir nusausinkite.
- 
                                                     2. Salotų lapus suplėšykite gabalėliais ir dėkite ant serviravimo lėkštės. Kiaušinius nulupkite ir supjaustykite griežinėliais ir dėkite ant salotų. 2. Salotų lapus suplėšykite gabalėliais ir dėkite ant serviravimo lėkštės. Kiaušinius nulupkite ir supjaustykite griežinėliais ir dėkite ant salotų.
- 
Reklama
- 
                                                     3. Agurką supjaustykite stambiomis juostelėmis, o sūrį sutarkuokite stambia tarka. Ant salotų uždėkite agurką ir sūrį. 3. Agurką supjaustykite stambiomis juostelėmis, o sūrį sutarkuokite stambia tarka. Ant salotų uždėkite agurką ir sūrį.
- 
                                                     4. Nuo rūkytos silkės pašalinkite odą ir kaulus. Sulaužykite filė gabalėliais ir dėkite žuvį ant salotų. 4. Nuo rūkytos silkės pašalinkite odą ir kaulus. Sulaužykite filė gabalėliais ir dėkite žuvį ant salotų.
- 
Reklama
- 
                                                     5. Svogūnus ir svogūnų laiškus supjaustykite plunksnomis ir pabarstykite ant salotų. Apšlakstykite salotas su citrinos sultimis, augaliniu aliejumi, druska ir pipirais ir patiekite. 5. Svogūnus ir svogūnų laiškus supjaustykite plunksnomis ir pabarstykite ant salotų. Apšlakstykite salotas su citrinos sultimis, augaliniu aliejumi, druska ir pipirais ir patiekite.
- 
                                                     6. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą! 6. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
- 
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
- 
Reklama
 
				


















