Rūkyto karšio salotos

Rūkyto karšio salotos

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Jei jums patinka Mimosa salotos, tada jums tikrai patiks šis variantas. Konservus verta pakeisti rūkytais karšiais, įdėti sūrio ir salotos sužibės naujomis spalvomis. Jei nemėgstate sluoksniuotų salotų, visus ingredientus supjaustykite mažais kubeliais ir išmaišykite. Salotas pasūdykite prieš pat patiekiant, antraip labai greitai duos sulčių ir sumažės galiojimo laikas, arba tiesiog išvirkite daržoves pasūdytame vandenyje. O jei daržoves išvirsite iš vakaro, tuomet salotoms paruošti neužtruks daug laiko.

Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Žuvis
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Rūkytas karšis
    300 gramų
  • Bulvės
    350 gramų
  • Majonezas
    100 gramų
  • Morkos
    150 gramų
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Svogūnai
    1/2 vnt
  • Svogūnų laiškai
    25 gramų
  • Kietasis sūris
    100 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Išvirkite daržoves su odelėmis ir atvėsinkite.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Išvirkite daržoves su odelėmis ir atvėsinkite.
  • Bulves nulupkite ir sutarkuokite. Sudėkite bulves lygiu sluoksniu ant salotų dubens dugno ir aptepkite majonezu.
    2. Bulves nulupkite ir sutarkuokite. Sudėkite bulves lygiu sluoksniu ant salotų dubens dugno ir aptepkite majonezu.
  • Reklama
  • Rūkytą karšį nulupkite ir labai atsargiai išrūšiuokite žuvies mėsą nuo kaulų. Ant bulvių išdėliokite žuvį.
    3. Rūkytą karšį nulupkite ir labai atsargiai išrūšiuokite žuvies mėsą nuo kaulų. Ant bulvių išdėliokite žuvį.
  • Smulkiai supjaustykite svogūną ir svogūnų laiškus, sumaišykite. Svogūnų mišinį paskleiskite ant žuvies sluoksnio.
    4. Smulkiai supjaustykite svogūną ir svogūnų laiškus, sumaišykite. Svogūnų mišinį paskleiskite ant žuvies sluoksnio.
  • Reklama
  • Sutepkite majonezu.
    5. Sutepkite majonezu.
  • Morkas nulupkite ir sutarkuokite stambia tarka, tolygiai paskirstykite ant svogūno. Morkas sutepkite majonezu.
    6. Morkas nulupkite ir sutarkuokite stambia tarka, tolygiai paskirstykite ant svogūno. Morkas sutepkite majonezu.
  • Reklama
  • Sūrį sutarkuokite smulkia tarka ir pabarstykite morkų viršų, patepkite majonezu.
    7. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka ir pabarstykite morkų viršų, patepkite majonezu.
  • Salotas tolygiai pabarstykite tarkuotu kiaušiniu, papuoškite ir patiekite.
    8. Salotas tolygiai pabarstykite tarkuotu kiaušiniu, papuoškite ir patiekite.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    9. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai