Rūgštynių barščiai
5 (2 įvertinimai)
5 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Rūgštynių barščius išvirti užtrunka daug greičiau nei raudonuosius, bet patiekalas išeina ne ką prastesnis, o vyro nuomone, net geresnis. Dalinuosi paslaptimi, kaip išvirti skanius žalius barščius su rūgštynėmis! Manoma, kad barščiai turi būti raudoni, juose turi būti burokėlių. Siūlau pasigaminti rūgštynių barščių! Rūgštinių barščių gaminimo receptas labai paprastas – vadovaukitės šiuo receptu ir pietums gausite naują ir skanų patiekalą. Rūgštynių barščiai teisėtai užima vieną iš garbingų sveikų patiekalų reitingo vietų.
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Rūgštynės300~400 gramų
-
Mėsa300 gramų
-
Bulvės300 gramų
-
Svogūnai1 vnt
-
Morkos1 vnt
-
Virti kiaušiniai3 vnt
-
Kopūstai300 gramų
-
Druska0.5 šaukšto (arba pagal skonį)
-
Krapai, petražolės50 gramų
-
Vanduo2 litrai
-
Aliejus1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Užpildykite mėsą vandeniu ir padėkite sultinį virti. Jei norite, kad išvirtų greičiau, supjaustykite mėsą smulkiau.
-
2. Nuskutame bulves. Supjaustykite kubeliais, juostelėmis – taip, kaip jums patinka.
-
Reklama
-
3. Kopūstą susmulkinkite. Turėjau tik Pekino. Jis išverda greičiau nei baltieji kopūstai.
-
4. Nulupkite morkas ir svogūnus. Morkas sutarkuokite, o svogūną smulkiai supjaustykite.
-
Reklama
-
5. Morkas ir svogūnus šiek tiek pakepinkite augaliniame aliejuje.
-
6. Bulves sudėkite į puodą su sultiniu, o po 10 minučių suberkite kopūstą.
-
Reklama
-
7. Į barščius suberkite keptas morkas ir svogūnus.
-
8. Nuplautas rūgštynės susmulkinkite ir sudėkite į puodą. Druskos ir pipirų. Leiskite virti 5 minutes.
-
Reklama
-
9. Virtus kiaušinius supjaustykite kubeliais, žalumynus smulkiai supjaustykite ir viską sudėkite į puodą su barščiais. Pats laikas eiti prie stalo!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama