Rūgštynių barščiai

Rūgštynių barščiai

5 (2 įvertinimai)

5 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Rūgštynių barščius išvirti užtrunka daug greičiau nei raudonuosius, bet patiekalas išeina ne ką prastesnis, o vyro nuomone, net geresnis. Dalinuosi paslaptimi, kaip išvirti skanius žalius barščius su rūgštynėmis! Manoma, kad barščiai turi būti raudoni, juose turi būti burokėlių. Siūlau pasigaminti rūgštynių barščių! Rūgštinių barščių gaminimo receptas labai paprastas – vadovaukitės šiuo receptu ir pietums gausite naują ir skanų patiekalą. Rūgštynių barščiai teisėtai užima vieną iš garbingų sveikų patiekalų reitingo vietų.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Rūgštynės
    300~400 gramų
  • Mėsa
    300 gramų
  • Bulvės
    300 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Morkos
    1 vnt
  • Virti kiaušiniai
    3 vnt
  • Kopūstai
    300 gramų
  • Druska
    0.5 šaukšto (arba pagal skonį)
  • Krapai, petražolės
    50 gramų
  • Vanduo
    2 litrai
  • Aliejus
    1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
  • Užpildykite mėsą vandeniu ir padėkite sultinį virti. Jei norite, kad išvirtų greičiau, supjaustykite mėsą smulkiau.
    1. Užpildykite mėsą vandeniu ir padėkite sultinį virti. Jei norite, kad išvirtų greičiau, supjaustykite mėsą smulkiau.
  • Nuskutame bulves. Supjaustykite kubeliais, juostelėmis – taip, kaip jums patinka.
    2. Nuskutame bulves. Supjaustykite kubeliais, juostelėmis – taip, kaip jums patinka.
  • Reklama
  • Kopūstą susmulkinkite. Turėjau tik Pekino. Jis išverda greičiau nei baltieji kopūstai.
    3. Kopūstą susmulkinkite. Turėjau tik Pekino. Jis išverda greičiau nei baltieji kopūstai.
  • Nulupkite morkas ir svogūnus. Morkas sutarkuokite, o svogūną smulkiai supjaustykite.
    4. Nulupkite morkas ir svogūnus. Morkas sutarkuokite, o svogūną smulkiai supjaustykite.
  • Reklama
  • Morkas ir svogūnus šiek tiek pakepinkite augaliniame aliejuje.
    5. Morkas ir svogūnus šiek tiek pakepinkite augaliniame aliejuje.
  • Bulves sudėkite į puodą su sultiniu, o po 10 minučių suberkite kopūstą.
    6. Bulves sudėkite į puodą su sultiniu, o po 10 minučių suberkite kopūstą.
  • Reklama
  • Į barščius suberkite keptas morkas ir svogūnus.
    7. Į barščius suberkite keptas morkas ir svogūnus.
  • Nuplautas rūgštynės susmulkinkite ir sudėkite į puodą. Druskos ir pipirų. Leiskite virti 5 minutes.
    8. Nuplautas rūgštynės susmulkinkite ir sudėkite į puodą. Druskos ir pipirų. Leiskite virti 5 minutes.
  • Reklama
  • Virtus kiaušinius supjaustykite kubeliais, žalumynus smulkiai supjaustykite ir viską sudėkite į puodą su barščiais. Pats laikas eiti prie...
    9. Virtus kiaušinius supjaustykite kubeliais, žalumynus smulkiai supjaustykite ir viską sudėkite į puodą su barščiais. Pats laikas eiti prie stalo!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai