Skanus štrudelis su uogiene ir graikiniais riešutais

Skanus štrudelis su uogiene ir graikiniais riešutais

5 (12 įvertinimai)

4

Porcijos

45 min.

Gaminamo laikas

Apie receptą

Ar tekę išbandyti štrudelį su uogiene ir graikiniais riešutais? Norėdami paruošti įdarą, galite naudoti visiškai bet kokią uogienę. Puikiai tinka vaisių uogienė. Galima pridėti graikinių arba žemės riešutų, pagal skonį.

  • Reikalingi ingridientai:

  • Miltai
    2 stiklinės
  • Kefyras
    100 mililitrų
  • Cukrus
    1 valgomasis šaukštas
  • Augalinis aliejus
    1 valgomasis šaukštas
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Soda
    1/2 šaukštelio
  • Graikiniai riešutai
    100 gramų
  • Uogienė
    2~3 šaukštai (bet kokia turim/patinkanti)
  • Cukraus pudra
    2 šaukštai
  • Kaip pagaminti

  • Nuotrauka
    1. Paruoškite savo ingredientus.
  • Nuotrauka
    2. Į dubenį supilkite šiltą kefyrą, įberkite druskos, cukraus, sodos ir viską gerai išmaišykite.
  • Nuotrauka
    3. Supilkite augalinį aliejų, įpilkite miltų.
  • Nuotrauka
    4. Užminkykite tešlą. Padėkite ją ant silikoninio kilimėlio (jei turite).
  • Nuotrauka
    5. Iškučiokite.
  • Nuotrauka
    6. Sutepkite uogiene ir ant viršaus uždėkite graikinius riešutus ar kitus jums patinkančius.
  • Nuotrauka
    7. Sluoksnį gražiai suvyniokite į ritinį ir perkelkite į kepimo skardą.
  • Nuotrauka
    8. Siųskite štrudelį į orkaitę, įkaitintą iki 190 laipsnių, 25-35 minutes.
  • Nuotrauka
    9. Jei norite galite pagardinti cukraus pudra. Štrudelis paruoštas! Skanaus!
    Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!
  • Jums taip pat gali patikti:
  • Rekomenduojami receptai