Marinuota skumbrė su svogūnais

Marinuota skumbrė su svogūnais

5 (3 įvertinimai)

4

Porcijos

3 val.

Gaminamo laikas

Apie receptą

Marinuota skumbrė su svogūnais yra labai skanus užkandis, puikiai tinkantis ir šventiniam stalui, ir įprastai šeimos vakarienei. Dalinuosi tobulo skonio skumbrės marinavimo receptu. Atkreipkite dėmesį į receptą!

Receptai pagal ingridientus: # Žuvis / # Daržovės
  • Reikalingi ingredientai:

  • Skumbrė
    1 vnt
  • Svogūnai
    3 vnt
  • Vanduo
    1 litras
  • Druska
    3 šaukštai
  • Cukrus
    1 valgomasis šaukštas
  • Juodieji pipirų grūdeliai
    10 vnt
  • Lauro lapas
    3 vnt
  • Kalendra
    1 arbatinis šaukštelis
  • Augalinis aliejus
    4 šaukštai
  • Actas
    2 šaukštai
  • Kaip pagaminti

  • Marinuota skumbrė su svogūnais
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Marinuota skumbrė su svogūnais
    2. Nulupkite svogūną ir supjaustykite pusžiedžiais. Į svogūną įpilkite šiek tiek druskos, cukraus, augalinio aliejaus, acto, išmaišykite ir palikite marinuotis.
  • Marinuota skumbrė su svogūnais
    3. Skumbrę gerai nuplaukite, išimkite vidurius, pašalinkite galvą ir supjaustykite mažais gabalėliais.
  • Marinuota skumbrė su svogūnais
    4. Norėdami paruošti marinatą, į puodą supilkite švarų vandenį, įpilkite druskos, cukraus, lauro lapų, kalendros, pipirų ir viską užvirkite. Palikite marinatą visiškai atvėsti.
  • Marinuota skumbrė su svogūnais
    5. Skumbrę suberkite į gilų indą, užpilkite atvėsintu marinatu ir 2 valandoms padėkite į šaldytuvą.
  • Marinuota skumbrė su svogūnais
    6. Išimkite žuvį iš marinato, pabarstykite marinuotais svogūnais ir patiekite. Skanaus!
    Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!
    Sekantis receptas:
  • Šaltinis: povar.ru
Rekomenduojami receptai