Marinuota skumbrė su svogūnais
4.4 (7 įvertinimai)
4 Porcijos
3 val.
Apie receptą
Marinuota skumbrė su svogūnais yra labai skanus užkandis, puikiai tinkantis ir šventiniam stalui, ir įprastai šeimos vakarienei. Dalinuosi tobulo skonio skumbrės marinavimo receptu. Atkreipkite dėmesį į receptą!
Paskirtis: Marinavimo receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Žuvis /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Skumbrė1 vnt
-
Svogūnai3 vnt
-
Vanduo1 litras
-
Druska3 šaukštai
-
Cukrus1 valgomasis šaukštas
-
Juodieji pipirų grūdeliai10 vnt
-
Lauro lapas3 vnt
-
Kalendra1 arbatinis šaukštelis
-
Augalinis aliejus4 šaukštai
-
Actas2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
-
2. Nulupkite svogūną ir supjaustykite pusžiedžiais. Į svogūną įpilkite šiek tiek druskos, cukraus, augalinio aliejaus, acto, išmaišykite ir palikite marinuotis.
-
Reklama
-
3. Skumbrę gerai nuplaukite, išimkite vidurius, pašalinkite galvą ir supjaustykite mažais gabalėliais.
-
4. Norėdami paruošti marinatą, į puodą supilkite švarų vandenį, įpilkite druskos, cukraus, lauro lapų, kalendros, pipirų ir viską užvirkite. Palikite marinatą visiškai atvėsti.
-
Reklama
-
5. Skumbrę suberkite į gilų indą, užpilkite atvėsintu marinatu ir 2 valandoms padėkite į šaldytuvą.
-
6. Išimkite žuvį iš marinato, pabarstykite marinuotais svogūnais ir patiekite. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.4/5 (7 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama