Kriaušės marinuotos žiemai be sterilizacijos
3.2 (4 įvertinimai)
4 Porcijos
20 min.
Apie receptą
Pagal šį receptą kriaušės yra labai skanios. Jas paruošti gana paprasta ir greita. Kriaušes galima patiekti tiesiog kaip desertą arba naudoti pyragėlių įdarui. Norėdami paruošti kriaušes pagal šį receptą, galite naudoti visiškai bet kokią kriaušių veislę. Svarbiausia, kad jos nebūtų pernokusios. Kad vaisius būtų patogu dėti į stiklainį, geriau juos perpjauti per pusę.
Paskirtis: Konservavimo receptai
Receptai pagal ingredientus:
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kriaušės1.5 kilogramo
-
Cukrus450 gramų
-
Citrinų rūgštis1/3 arbatinio šaukštelio
-
Vanduo1 litras
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Kriaušes nuplaukite, perpjaukite per pusę. Nuimkite uodegas ir nupjaukite antrą kraštą.
-
Reklama
-
3. Paruoštas kriaušes sandariai supakuokite į stiklainius. Nurodytam kriaušių skaičiui pakanka 2 stiklainių po 1 litrą.
-
4. Į puodą supilkite vandenį, suberkite cukrų.
-
Reklama
-
5. Įpilkite ten citrinos rūgšties.
-
6. Sirupą užvirinkite ir užpilkite ant kriaušių.
-
Reklama
-
7. Dabar uždenkite stiklainius dangteliais ir specialiu raktu sandariai susukite. Kriaušes laikykite tamsioje ir vėsioje vietoje.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3.2/5 (4 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama