Konservuotos slyvos
5 (4 įvertinimai)
1 Porcija
7 val.
Apie receptą
Norėdami paįvairinti pasiruošimą žiemai, paruoškite konservuotas slyvas ateičiai. Tai bus skanu ir neįprasta. Jau praėjo laikai, kai vaisiai buvo laikomi sveiki žiemai. Anksčiau mūsų močiutės galėjo konservuoti obuolius, kriaušes ir slyvas, o žiemą su dideliu malonumu valgydavo tokį skanėstą. Dabar to nerasite parduotuvėse. Siūlau tęsti nuostabią tradiciją ir prisiminti vieną iš šių receptų. Konservuotos slyvos yra puikus desertas žiemą, o tuo pačiu ir natūralus.
Paskirtis: Konservavimo receptai
Receptai pagal ingredientus:
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Slyvos500 gramų
-
Cukrus150 gramų
-
Vanduo200 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite savo ingredientus.
-
2. Slyvas nuplaukite ir nusausinkite vandenį.
-
Reklama
-
3. Slyvas sudėkite į sterilizuotus stiklainius, užpildykite iki viršaus.
-
4. Užvirinkite vandenį ir užpilkite karštu vandeniu slyvas. Palikite 10 minučių.
-
Reklama
-
5. Nupilkite skystį ir išvirkite sirupą: užvirinkite ir suberkite cukrų. Išmaišykite ir sirupas paruoštas.
-
6. Slyvas užpilkite saldžiu sirupu.
-
Reklama
-
7. Užsukite dangtelius ir suvyniokite, kol visiškai atvės.
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama