Konservuotos slyvos

Konservuotos slyvos

5 (4 įvertinimai)

1 Porcija
7 val.

Apie receptą

Norėdami paįvairinti pasiruošimą žiemai, paruoškite konservuotas slyvas ateičiai. Tai bus skanu ir neįprasta. Jau praėjo laikai, kai vaisiai buvo laikomi sveiki žiemai. Anksčiau mūsų močiutės galėjo konservuoti obuolius, kriaušes ir slyvas, o žiemą su dideliu malonumu valgydavo tokį skanėstą. Dabar to nerasite parduotuvėse. Siūlau tęsti nuostabią tradiciją ir prisiminti vieną iš šių receptų. Konservuotos slyvos yra puikus desertas žiemą, o tuo pačiu ir natūralus.

Receptai pagal ingredientus: # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Slyvos
    500 gramų
  • Cukrus
    150 gramų
  • Vanduo
    200 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite savo ingredientus.
    1. Paruoškite savo ingredientus.
  • Slyvas nuplaukite ir nusausinkite vandenį.
    2. Slyvas nuplaukite ir nusausinkite vandenį.
  • Reklama
  • Slyvas sudėkite į sterilizuotus stiklainius, užpildykite iki viršaus.
    3. Slyvas sudėkite į sterilizuotus stiklainius, užpildykite iki viršaus.
  • Užvirinkite vandenį ir užpilkite karštu vandeniu slyvas. Palikite 10 minučių.
    4. Užvirinkite vandenį ir užpilkite karštu vandeniu slyvas. Palikite 10 minučių.
  • Reklama
  • Nupilkite skystį ir išvirkite sirupą: užvirinkite ir suberkite cukrų. Išmaišykite ir sirupas paruoštas.
    5. Nupilkite skystį ir išvirkite sirupą: užvirinkite ir suberkite cukrų. Išmaišykite ir sirupas paruoštas.
  • Slyvas užpilkite saldžiu sirupu.
    6. Slyvas užpilkite saldžiu sirupu.
  • Reklama
  • Užsukite dangtelius ir suvyniokite, kol visiškai atvės.
    7. Užsukite dangtelius ir suvyniokite, kol visiškai atvės.
  • Skanaus!
    8. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (4 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai