Mėsa su bulvėmis prancūziškai

Mėsa su bulvėmis prancūziškai

5 (2 įvertinimai)

3 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Mėsa su bulvėmis prancūziškai yra populiarus patiekalas ant šiuolaikinių šventinių stalų. Patiekalas išpopuliarėjo dėl puikaus skonio, sotumo ir demonstratyvumo, taip pat dėl ​​to, kad jį mėgsta beveik visi - ir vaikai, ir suaugusieji. Taip pat rekomenduoju kitoms šventėms gaminti mėsą su bulvėmis prancūziškai.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    500 gramų
  • Didelis svogūnas
    3 vnt
  • Bulvės
    1 kilogramas
  • Sūris
    200~250 gramų
  • Augalinis aliejus
    Pagal skonį
  • Majonezas
    Pagal skonį
  • Druska ir malti pipirai
    Pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Bulves nulupkite, supjaustykite plonomis plokštelėmis ir padėkite jas į riebalais pateptą skardą.
    1. Bulves nulupkite, supjaustykite plonomis plokštelėmis ir padėkite jas į riebalais pateptą skardą.
  • Nulupkite svogūną, supjaustykite plonais žiedais ir tolygiai padėkite ant bulvių. Druskos ir pipirų.
    2. Nulupkite svogūną, supjaustykite plonais žiedais ir tolygiai padėkite ant bulvių. Druskos ir pipirų.
  • Reklama
  • Supjaustykite mėsą maždaug 2–2 cm dydžio kubeliais, ji gali būti šiek tiek didesnė. Sudėkite mėsą ir vėl uždėkite daržovėmis, druska ir p...
    3. Supjaustykite mėsą maždaug 2–2 cm dydžio kubeliais, ji gali būti šiek tiek didesnė. Sudėkite mėsą ir vėl uždėkite daržovėmis, druska ir pipirais.
  • Pagal skonį ant mėsos uždėkite majonezo.
    4. Pagal skonį ant mėsos uždėkite majonezo.
  • Reklama
  • Galiausiai gausiai pabarstykite tarkuotu sūriu.
    5. Galiausiai gausiai pabarstykite tarkuotu sūriu.
  • Kepimo skardą dedame į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių, ir kepame, kol suminkštės - atsižvelgiant į orkaitę ir patiekalo storį, tai g...
    6. Kepimo skardą dedame į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių, ir kepame, kol suminkštės - atsižvelgiant į orkaitę ir patiekalo storį, tai gali trukti nuo 45 minučių iki 1 valandos.
  • Reklama
  • Skanaus!
    7. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai