Mėsa su bulvėmis prancūziškai
5 (2 įvertinimai)
3 Porcijos
2 val.
Apie receptą
Mėsa su bulvėmis prancūziškai yra populiarus patiekalas ant šiuolaikinių šventinių stalų. Patiekalas išpopuliarėjo dėl puikaus skonio, sotumo ir demonstratyvumo, taip pat dėl to, kad jį mėgsta beveik visi - ir vaikai, ir suaugusieji. Taip pat rekomenduoju kitoms šventėms gaminti mėsą su bulvėmis prancūziškai.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# Daržovės /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiauliena500 gramų
-
Didelis svogūnas3 vnt
-
Bulvės1 kilogramas
-
Sūris200~250 gramų
-
Augalinis aliejusPagal skonį
-
MajonezasPagal skonį
-
Druska ir malti pipiraiPagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Bulves nulupkite, supjaustykite plonomis plokštelėmis ir padėkite jas į riebalais pateptą skardą.
-
2. Nulupkite svogūną, supjaustykite plonais žiedais ir tolygiai padėkite ant bulvių. Druskos ir pipirų.
-
Reklama
-
3. Supjaustykite mėsą maždaug 2–2 cm dydžio kubeliais, ji gali būti šiek tiek didesnė. Sudėkite mėsą ir vėl uždėkite daržovėmis, druska ir pipirais.
-
4. Pagal skonį ant mėsos uždėkite majonezo.
-
Reklama
-
5. Galiausiai gausiai pabarstykite tarkuotu sūriu.
-
6. Kepimo skardą dedame į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių, ir kepame, kol suminkštės - atsižvelgiant į orkaitę ir patiekalo storį, tai gali trukti nuo 45 minučių iki 1 valandos.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama