Marinuoti silkių suktinukai
  • Porcijos: 5-8
    Gaminimo laikas: 1 val.

Marinuoti silkių suktinukai

Labai skanūs ir neįprasti marinuotų silkių suktinukai. Toks patiekalas papuoš bet kokį stalą. Silkę galima ruošti įvairiai, ir visi patiekalai yra skanūs. Marinuotos silkės suktinukai gaminami su lydytu sūriu ir obuoliais bei marinuotais svogūnais: visi ingredientai puikiai derinami tarpusavyje. Prieš patiekdami papuoškite žolelėmis.

  • Reikalingi ingridientai:

  • Silkė
    1 vnt
  • Cukrus
    1 arbatinis šaukštelis
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Lydytas sūris
    100 gramų
  • Obuolys
    1 vnt
  • Duonos riekė
    1 vnt
  • Kaip pagaminti

    Marinuoti silkių suktinukai
  • 1.
    Nuotrauka
    Šiems suktinukams mums reikia tik kelių ingredientų. Jei turite silkės filė, galite ją naudoti, jei ne, filė pasidarykite patys.
  • 2.
    Nuotrauka
    Pasiruoškite silkės filė gabalėlį. Užpilkite šiek tiek acto ir aptrinkite visą gabalėlį.
  • 3.
    Nuotrauka
    Uždenkite maistine plėvele ir šiek tiek išplakite plaktuku.
  • 4.
    Nuotrauka
    Atskirame dubenyje sutrinkite lydytą sūrį šakute. Tai bus mūsų įdaras, o tuo tarpu marinuokite svogūnus.
  • 5.
    Nuotrauka
    Marinuokite svogūną 10 minučių. Aš renkuosi klasikinį marinatą: actą, druską ir cukrų pagal skonį.
  • 6.
    Nuotrauka
    Ant filė paviršiaus uždėkite lydytą sūrį, tarkuotą obuolį ir marinuotą svogūną.
  • 7.
    Nuotrauka
    Silkės filė suvyniokite į maistinė plėvelę ir švelniai suspauskite rankomis. Palikite šaldytuve 30 minučių.
  • 8.
    Nuotrauka
    Supjaustykite suktinuką ir nuimkite maistinę plėvelę.
  • 9.
    Nuotrauka
    Supjaustykite duoną apvaliais gabaliukais (balta arba juoda - savo nuožiūra). Tai bus mūsų suktinukų pagrindas.
  • 10.
    Nuotrauka
    Galite papuošti pasirinktomis žolelėmis ir patiekti.


Įvertinkite receptą
5 (10)

Komentarai (0)

Rašyti komentarą