Kepti lašiniai su svogūnais
5 (1 įvertinimai)
1 Porcija
30 min.
Apie receptą
Kepti lašiniai su svogūnais – tikras vyriškas patiekalas – labai sotus ir skanus. Tai gana riebu, bet su juoda duona ir žaliais svogūnais – labai skanu! Kepti lašiniai su svogūnais yra mano mėgstamiausias patiekalas. Ypač tinka šaltuoju metų laiku, kai norisi daugiau mėsos, daugiau riebumo. Kartą bandžiau gaminti šį patiekalą ant ugnies ketaus keptuvėje ir labai apsidžiaugiau. Lašiniai ir svogūnai įgavo skaniausią ketaus suodžių poskonį. Nepamirštama skonio patirtis!
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Lašinių gabalas200 gramų (su liesumo sluoksniais)
-
Svogūnai3 vnt
-
Druskapagal skonį
-
Svogūnų laiškaipagal skonį (nebūtina)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Lašiniai turi būti gana riebūs su liesumo sluoksniais. Supjaustykite norimo dydžio gabalėliais.
-
2. Svogūną supjaustome žiedeliais.
-
Reklama
-
3. Lašinius dedame kepti sausoje keptuvėje. Lašiniai turėtų išleisti savo sultis. Visą laiką maišydami kepkite apie 10 minučių.
-
4. Tada į keptuvę suberkite svogūną ir įberkite druskos. Viską pakepinkite ant vidutinės ugnies, kol svogūnas pradės karamelizuotis.
-
Reklama
-
5. Kad patiekalas nepridegtų, nuolat maišykite keptuvės turinį.
-
6. Kepimas trunka 15-10 minučių ant vidutinės ir silpnos ugnies.
-
Reklama
-
7. Keptus lašinius su svogūnais geriausia patiekti su juoda duona ir svogūnų laiškais.
-
8. Linkiu gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama