Nekeptas sausainių pyragas

Nekeptas sausainių pyragas

4.6 (6 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Iš sausainių pagamintas pyragas be kepimo yra pyragas iš kategorijos „lengviau nebūna“. Mano nuomone, net moksleivis ir pats pradedantysis kulinaras iš sausainių gali pagaminti nekeptą pyragą. Labai paprasta – ir visai skanu. Labai mėgstu pyragus, bet, deja, neturiu laiko namuose ruošti sudėtingų pyragų, todėl tenka tenkintis su parduotuvėje pirktais. Laimei, kai kuriuos pyragus paruošti taip paprasta, kad galite juos paruošti net neturėdami laisvo laiko. Vienas iš tokių yra nekeptas sausainių pyragas. Pažvelkite į paprastą pyrago iš sausainių receptą ir sutikite: jį paruošti gali absoliučiai bet kas, net ir labiausiai nepatyręs kulinarijos reikaluose žmogus. Minimalios pinigų ir laiko investicijos – ir labai skanus bei vertas rezultatas.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Sausainiai
    450 gramų
  • Varškė
    350 gramų
  • Pienas
    300 mililitrų
  • Grietinė
    3 šaukštai
  • Cukrus
    3 šaukštai
  • Kakavos milteliai
    1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
  • Lengvai suvilgykite sausainius piene.
    1. Lengvai suvilgykite sausainius piene.
  • Varškę sutrinkite šakute, kol pasieks vienalytę kremo konsistenciją. Pyragą išdėliokite sluoksniais: sausainių sluoksnis - varškės masės ...
    2. Varškę sutrinkite šakute, kol pasieks vienalytę kremo konsistenciją. Pyragą išdėliokite sluoksniais: sausainių sluoksnis - varškės masės sluoksnis ir pan. kol baigsis ingredientai.
  • Reklama
  • Nedideliame puode sumaišykite grietinę, cukrų ir kakavos miltelius, uždėkite ant ugnies, užvirkite ir troškinkite dar 2-3 minutes.
    3. Nedideliame puode sumaišykite grietinę, cukrų ir kakavos miltelius, uždėkite ant ugnies, užvirkite ir troškinkite dar 2-3 minutes.
  • Kai šokoladinis glajus atvės, juo kruopščiai aptepkite pyrago viršų ir šonus.
    4. Kai šokoladinis glajus atvės, juo kruopščiai aptepkite pyrago viršų ir šonus.
  • Reklama
  • Leiskite pyragui pastovėti bent 20-30 minučių, tada supjaustykite ir patiekite. Gero apetito!
    5. Leiskite pyragui pastovėti bent 20-30 minučių, tada supjaustykite ir patiekite. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.6/5 (6 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai