Nekeptas sausainių pyragas

Nekeptas sausainių pyragas

5 (3 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Iš sausainių pagamintas pyragas be kepimo yra pyragas iš kategorijos „lengviau nebūna“. Mano nuomone, net moksleivis ir pats pradedantysis kulinaras iš sausainių gali pagaminti nekeptą pyragą. Labai paprasta – ir visai skanu. Labai mėgstu pyragus, bet, deja, neturiu laiko namuose ruošti sudėtingų pyragų, todėl tenka tenkintis su parduotuvėje pirktais. Laimei, kai kuriuos pyragus paruošti taip paprasta, kad galite juos paruošti net neturėdami laisvo laiko. Vienas iš tokių yra nekeptas sausainių pyragas. Pažvelkite į paprastą pyrago iš sausainių receptą ir sutikite: jį paruošti gali absoliučiai bet kas, net ir labiausiai nepatyręs kulinarijos reikaluose žmogus. Minimalios pinigų ir laiko investicijos – ir labai skanus bei vertas rezultatas.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Sausainiai
    450 gramų
  • Varškė
    350 gramų
  • Pienas
    300 mililitrų
  • Grietinė
    3 šaukštai
  • Cukrus
    3 šaukštai
  • Kakavos milteliai
    1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
  • Lengvai suvilgykite sausainius piene.
    1. Lengvai suvilgykite sausainius piene.
  • Varškę sutrinkite šakute, kol pasieks vienalytę kremo konsistenciją. Pyragą išdėliokite sluoksniais: sausainių sluoksnis - varškės masės ...
    2. Varškę sutrinkite šakute, kol pasieks vienalytę kremo konsistenciją. Pyragą išdėliokite sluoksniais: sausainių sluoksnis - varškės masės sluoksnis ir pan. kol baigsis ingredientai.
  • Reklama
  • Nedideliame puode sumaišykite grietinę, cukrų ir kakavos miltelius, uždėkite ant ugnies, užvirkite ir troškinkite dar 2-3 minutes.
    3. Nedideliame puode sumaišykite grietinę, cukrų ir kakavos miltelius, uždėkite ant ugnies, užvirkite ir troškinkite dar 2-3 minutes.
  • Kai šokoladinis glajus atvės, juo kruopščiai aptepkite pyrago viršų ir šonus.
    4. Kai šokoladinis glajus atvės, juo kruopščiai aptepkite pyrago viršų ir šonus.
  • Reklama
  • Leiskite pyragui pastovėti bent 20-30 minučių, tada supjaustykite ir patiekite. Gero apetito!
    5. Leiskite pyragui pastovėti bent 20-30 minučių, tada supjaustykite ir patiekite. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai