Keptuvėje keptos bulvės su voveraitėmis ir svogūnais

Keptuvėje keptos bulvės su voveraitėmis ir svogūnais

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
50 min.

Apie receptą

Kas gali būti skaniau už keptas bulves? Tik bulvės su grybais ir svogūnais! Voveraitės, skirtingai nei daugelis grybų, turi elastingą struktūrą ir neprilygstamą aromatą. Ir viskas paruošiama paprastai ir greitai! Keptos bulvės su voveraitėmis labai kvapnios, o kepti svogūnai suteikia malonią salsvą natą. Geriausia bulves kepti ketaus keptuvėje bekvapiame ir beskoniame augaliniame aliejuje, kad neužgožtų grybų aromato.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Voveraitės
    500 gramų
  • Bulvės
    4 vnt (didėlis)
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Daržovių aliejus
    30 mililitrų (kepimui)
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Grybus išrūšiuokite, nulupkite, nuplaukite ir nusausinkite.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Grybus išrūšiuokite, nulupkite, nuplaukite ir nusausinkite.
  • Svogūną nulupkite, susmulkinkite ir pakepinkite ant vidutinės ugnies iki skaidrumo.
    2. Svogūną nulupkite, susmulkinkite ir pakepinkite ant vidutinės ugnies iki skaidrumo.
  • Reklama
  • Voveraites susmulkinkite ir suberkite į keptuvę su svogūnais. Kepkite dar 5 minutes.
    3. Voveraites susmulkinkite ir suberkite į keptuvę su svogūnais. Kepkite dar 5 minutes.
  • Nuluptas bulves supjaustykite juostelėmis, nuplaukite ir leiskite vandeniui visiškai nuvarvėti. Sudėkite bulves į keptuvę su grybais ir s...
    4. Nuluptas bulves supjaustykite juostelėmis, nuplaukite ir leiskite vandeniui visiškai nuvarvėti. Sudėkite bulves į keptuvę su grybais ir svogūnais.
  • Reklama
  • Viską sumaišykite, uždenkite ir kepkite 15-20 minučių, kol iškeps. Po to į viską įberkite druskos, padidinkite ugnį ir kepkite dar 5 minu...
    5. Viską sumaišykite, uždenkite ir kepkite 15-20 minučių, kol iškeps. Po to į viską įberkite druskos, padidinkite ugnį ir kepkite dar 5 minutes. Patiekite iš karto.
  • Gero apetito!
    6. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai