Keptuvėje keptos bulvės su voveraitėmis ir svogūnais
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
50 min.
Apie receptą
Kas gali būti skaniau už keptas bulves? Tik bulvės su grybais ir svogūnais! Voveraitės, skirtingai nei daugelis grybų, turi elastingą struktūrą ir neprilygstamą aromatą. Ir viskas paruošiama paprastai ir greitai! Keptos bulvės su voveraitėmis labai kvapnios, o kepti svogūnai suteikia malonią salsvą natą. Geriausia bulves kepti ketaus keptuvėje bekvapiame ir beskoniame augaliniame aliejuje, kad neužgožtų grybų aromato.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Voveraitės500 gramų
-
Bulvės4 vnt (didėlis)
-
Svogūnai1 vnt
-
Daržovių aliejus30 mililitrų (kepimui)
-
Juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Grybus išrūšiuokite, nulupkite, nuplaukite ir nusausinkite.
-
2. Svogūną nulupkite, susmulkinkite ir pakepinkite ant vidutinės ugnies iki skaidrumo.
-
Reklama
-
3. Voveraites susmulkinkite ir suberkite į keptuvę su svogūnais. Kepkite dar 5 minutes.
-
4. Nuluptas bulves supjaustykite juostelėmis, nuplaukite ir leiskite vandeniui visiškai nuvarvėti. Sudėkite bulves į keptuvę su grybais ir svogūnais.
-
Reklama
-
5. Viską sumaišykite, uždenkite ir kepkite 15-20 minučių, kol iškeps. Po to į viską įberkite druskos, padidinkite ugnį ir kepkite dar 5 minutes. Patiekite iš karto.
-
6. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama