Kiaulienos kepsneliai prancūziškai
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
55 min.
Apie receptą
Galbūt dauguma švenčių neapsieina be skanios, minkštos mėsos. Net jauna šeimininkė gali su tuo susitvarkyti be jokio vargo ar specialių įgūdžių. Naudokite receptą! Kad mėsa būtų minkšta ir sultinga, geriausia imti nugarinę arba sprandinę. Jei nemėgstate, kad svogūnai traškėtų, galite juos iš anksto pakepinti, kol suminkštės.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiauliena300 gramų (nugarinė arba sprandinė)
-
Svogūnai1 vnt
-
Majonezas3 šaukštai
-
Sūris60 gramų (kietas)
-
Druskapagal skonį
-
Juodieji pipiraipagal skonį
-
Obuolių sidro actas 5%1 šaukštas
-
Vanduo75 mililitrai
-
Aliejus1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikiamus ingredientus. Mėsą nuplaukite ir nusausinkite.
-
2. Svogūnus nulupkite ir supjaustykite ketvirčiais ir sudėkite į dubenį. Supilkite vandenį, actą ir palikite 15 minučių. Sudėkite svogūną į sietelį ir leiskite marinatui visiškai nuvarvėti.
-
Reklama
-
3. Kiaulieną supjaustykite gabalėliais ir išmuškite. Mėsą pasūdykite ir pipiruokite.
-
4. Svogūnus sumaišykite su majonezu ir paskleiskite ant kiaulienos gabalėlių.
-
Reklama
-
5. Sūrį sutarkuokite ir pabarstykite ant svogūno. Mėsą perkelkite į kepimo skardą, išteptą augaliniu aliejumi, ir pašaukite į karštą orkaitę. Kepkite mėsą 180 laipsnių temperatūroje 15-25 minutes, kol iškeps ir taps auksinės rudos spalvos.
-
6. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama