Kiaulienos kepsneliai prancūziškai

Kiaulienos kepsneliai prancūziškai

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
55 min.

Apie receptą

Galbūt dauguma švenčių neapsieina be skanios, minkštos mėsos. Net jauna šeimininkė gali su tuo susitvarkyti be jokio vargo ar specialių įgūdžių. Naudokite receptą! Kad mėsa būtų minkšta ir sultinga, geriausia imti nugarinę arba sprandinę. Jei nemėgstate, kad svogūnai traškėtų, galite juos iš anksto pakepinti, kol suminkštės.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    300 gramų (nugarinė arba sprandinė)
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Majonezas
    3 šaukštai
  • Sūris
    60 gramų (kietas)
  • Druska
    pagal skonį
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Obuolių sidro actas 5%
    1 šaukštas
  • Vanduo
    75 mililitrai
  • Aliejus
    1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikiamus ingredientus. Mėsą nuplaukite ir nusausinkite.
    1. Paruoškite visus reikiamus ingredientus. Mėsą nuplaukite ir nusausinkite.
  • Svogūnus nulupkite ir supjaustykite ketvirčiais ir sudėkite į dubenį. Supilkite vandenį, actą ir palikite 15 minučių. Sudėkite svogūną į ...
    2. Svogūnus nulupkite ir supjaustykite ketvirčiais ir sudėkite į dubenį. Supilkite vandenį, actą ir palikite 15 minučių. Sudėkite svogūną į sietelį ir leiskite marinatui visiškai nuvarvėti.
  • Reklama
  • Kiaulieną supjaustykite gabalėliais ir išmuškite. Mėsą pasūdykite ir pipiruokite.
    3. Kiaulieną supjaustykite gabalėliais ir išmuškite. Mėsą pasūdykite ir pipiruokite.
  • Svogūnus sumaišykite su majonezu ir paskleiskite ant kiaulienos gabalėlių.
    4. Svogūnus sumaišykite su majonezu ir paskleiskite ant kiaulienos gabalėlių.
  • Reklama
  • Sūrį sutarkuokite ir pabarstykite ant svogūno. Mėsą perkelkite į kepimo skardą, išteptą augaliniu aliejumi, ir pašaukite į karštą orkaitę...
    5. Sūrį sutarkuokite ir pabarstykite ant svogūno. Mėsą perkelkite į kepimo skardą, išteptą augaliniu aliejumi, ir pašaukite į karštą orkaitę. Kepkite mėsą 180 laipsnių temperatūroje 15-25 minutes, kol iškeps ir taps auksinės rudos spalvos.
  • Gero apetito!
    6. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai