Salotos Raudonoji jūra su krevetėmis
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
20 min.
Apie receptą
Šiandien ruošiame labai ryškias, sultingas ir nepaprastai skanias salotas "Raudonoji jūra" su krevetėmis. Šių salotų ryškumas iškart patraukia dėmesį, o skonį prisiminsite amžinai. Būtinai išbandykite! Tokį pavadinimą salotos turi todėl, kad naudojame raudonąsias krevetes, pomidorus ir raudonąsias paprikas. Taip pat būtinai įberkite kietojo sūrio ir aptepkite salotas majonezu. Šias salotas galite patiekti ir patys, jos skanios su garnyru ryžių ar bulvių košės pavidalu.
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Krevetės150 gramų
-
Pomidorai200 gramų
-
Saldžiosios paprikos150 gramų
-
Sūris80 gramų (kietas)
-
Majonezas2 šaukštai
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Pomidorus nuplaukite, nusausinkite. Galite paimti vyšninius arba paprastus pomidorus. Pomidorus supjaustykite mažais gabalėliais, griežinėliais.
-
Reklama
-
3. Iš saldžiosios paprikos pašalinkite sėklas ir supjaustykite juostelėmis.
-
4. Kietąjį sūrį supjaustykite mažais kubeliais arba juostelėmis.
-
Reklama
-
5. Sumaišykite visus ingredientus salotų dubenyje.
-
6. Įdėkite šaukštą majonezo, viską gerai išmaišykite, pagal skonį įdėkite druskos ir pipirų.
-
Reklama
-
7. Krevetes 3 minutes pavirkite pasūdytame vandenyje. Išvalykite jas.
-
8. Išdėliokite salotas lėkštėje ir papuoškite krevetėmis. Patiekite.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama