Slyvos su graikiniais riešutais grietinėlėje

Slyvos su graikiniais riešutais grietinėlėje

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
35 min.

Apie receptą

Puikus ir greitas desertas iš slyvų ir graikinių riešutų. Komponentai puikiai derinami tarpusavyje, todėl tokiame duete jų yra daugelyje patiekalų.

Receptai pagal ingredientus: # Uogos
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Graikiniai riešutai
    50 gramų
  • Slyvos
    200 gramų
  • Grietinėlė
    350 mililitrų (33% riebumo)
  • Cukraus pudra
    100 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus desertui gaminti.
    1. Paruoškite visus ingredientus desertui gaminti.
  • Supjaustykite riešutus į 4 dalis. Lengvai pakaitinkite riešutus sausoje keptuvėje.
    2. Supjaustykite riešutus į 4 dalis. Lengvai pakaitinkite riešutus sausoje keptuvėje.
  • Reklama
  • Jei naudojate kietąsias džiovintas slyvas, tuomet jas reikia kurį laiką virti verdančiame vandenyje, pakanka 5 minučių, kad ji suminkštėt...
    3. Jei naudojate kietąsias džiovintas slyvas, tuomet jas reikia kurį laiką virti verdančiame vandenyje, pakanka 5 minučių, kad ji suminkštėtų, tada išdžiovinkite. Kiekvienai slyvai padarykite išilginį pjūvį, nepasiekdami galo. Dabar turėtumėte turėti skylę, panašią į kišenę. Į kiekvieną skylę įdėkite ketvirtadalį graikinio riešuto ir pirštais suspauskite slyvas.
  • Į riebią grietinėlę supilkite cukraus pudrą, plakite mišinį kol gausite stabilią ir purią masę.
    4. Į riebią grietinėlę supilkite cukraus pudrą, plakite mišinį kol gausite stabilią ir purią masę.
  • Reklama
  • Paruoškite du mažus dubenėlius. Kiekvieno dugne įdėkite 5 slyvų ir riešutų gabalėlius.
    5. Paruoškite du mažus dubenėlius. Kiekvieno dugne įdėkite 5 slyvų ir riešutų gabalėlius.
  • Ant viršaus uždėkite kelis šaukštus saldžios grietinėlės.
    6. Ant viršaus uždėkite kelis šaukštus saldžios grietinėlės.
  • Reklama
  • Ta pačia tvarka padarykite dar 2-3 slyvų ir grietinėlės sluoksnius.
    7. Ta pačia tvarka padarykite dar 2-3 slyvų ir grietinėlės sluoksnius.
  • Supjaustykite riešutus kurie liko, į skirtingų dydžių gabalėlius. Pabarstykite deserto viršų riešutais.
    8. Supjaustykite riešutus kurie liko, į skirtingų dydžių gabalėlius. Pabarstykite deserto viršų riešutais.
  • Reklama
  • Įdėkite skanėstą į šaldytuvą 30 minučių, kad atvėstų, tada patiekite.
    9. Įdėkite skanėstą į šaldytuvą 30 minučių, kad atvėstų, tada patiekite.
  • Skanaus!
    10. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai