Konservuotas vyšnių kompotas

Konservuotas vyšnių kompotas

5 (1 įvertinimai)

1

Porcijos

30 min.

Gaminamo laikas

Apie receptą

Dalinuosi konservuotų vyšnių kompoto receptu. Saldus ir labai skanus. Kompotas paruošiamas greitai ir lengvai, be didelio vargo.

Receptai pagal ingridientus: # Uogos
  • Reikalingi ingridientai:

  • Vyšnios
    320~350 gramų
  • Cukrus
    160~180 gramų
  • Vanduo
    600 mililitrų
  • Citrinų sultys
    1 valgomasis šaukštas
  • Kaip pagaminti

  • Konservuotas vyšnių kompotas
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Konservuotas vyšnių kompotas
    2. Nuplaukite vyšnias, pašalinkite lapus ir šakeles, sugedusias ar pernokusias uogas. Jums nereikia išimti sėklų.
  • Konservuotas vyšnių kompotas
    3. Iki pusės stiklainį pripildykite vyšnių. Pirmiausia reikia sterilizuoti stiklainį.
  • Konservuotas vyšnių kompotas
    4. Stiklainį užpilkite verdančiu vandeniu, uždenkite dangčiu. Palikite jį 5-7 minutes.
  • Konservuotas vyšnių kompotas
    5. Vandenį nupilkite į puodą. Sudėkite cukrų į vandenį, išmaišykite ir virkite, kol visiškai ištirps.
  • Konservuotas vyšnių kompotas
    6. Į stiklainį įpilkite citrinos sulčių. Vyšnias užpilkite cukraus ir vandens sirupu. Užsukite dangtį. Porą savaičių laikykite vėsioje, tamsioje vietoje.
  • Konservuotas vyšnių kompotas
    7. Konservuotas vyšnių kompotas yra paruoštas.
    Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!
    Sekantis receptas:
Rekomenduojami receptai