Konservuotas vyšnių kompotas
  • Porcijos: 1
    Gaminimo laikas: 30 min.

Konservuotas vyšnių kompotas

Dalinuosi konservuotų vyšnių kompoto receptu. Saldus ir labai skanus. Kompotas paruošiamas greitai ir lengvai, be didelio vargo.

  • Reikalingi ingridientai:

  • Vyšnios
    320~350 gramų
  • Cukrus
    160~180 gramų
  • Vanduo
    600 mililitrų
  • Citrinų sultys
    1 valgomasis šaukštas
  • Kaip pagaminti

    Konservuotas vyšnių kompotas
  • 1.
    Nuotrauka
    Paruoškite visus ingredientus.
  • 2.
    Nuotrauka
    Nuplaukite vyšnias, pašalinkite lapus ir šakeles, sugedusias ar pernokusias uogas. Jums nereikia išimti sėklų.
  • 3.
    Nuotrauka
    Iki pusės stiklainį pripildykite vyšnių. Pirmiausia reikia sterilizuoti stiklainį.
  • 4.
    Nuotrauka
    Stiklainį užpilkite verdančiu vandeniu, uždenkite dangčiu. Palikite jį 5-7 minutes.
  • 5.
    Nuotrauka
    Vandenį nupilkite į puodą. Sudėkite cukrų į vandenį, išmaišykite ir virkite, kol visiškai ištirps.
  • 6.
    Nuotrauka
    Į stiklainį įpilkite citrinos sulčių. Vyšnias užpilkite cukraus ir vandens sirupu. Užsukite dangtį. Porą savaičių laikykite vėsioje, tamsioje vietoje.
  • 7.
    Nuotrauka
    Konservuotas vyšnių kompotas yra paruoštas.


Įvertinkite receptą
5 (10)

Komentarai (0)

Rašyti komentarą