Moliūgų keksiukai su šokoladu

Moliūgų keksiukai su šokoladu

5 (1 įvertinimai)

8

Porcijos

1 val.

Gaminamo laikas

Apie receptą

Moliūgų keksiukai su šokoladu yra skanūs ir originalūs, paruoštos pagal Jillian Michaels receptą. Atrodytų, nieko sudėtingo – bet koks puikus rezultatas! Šį receptą radau vienoje kulinarijos knygoje, todėl galite būti tikri dėl recepto profesionalumo ir teisingumo. Keksiukai yra beveik tobuli.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai
  • Reikalingi ingredientai:

  • Moliūgų tyrė
    500 gramų
  • Klevų sirupas
    1/2 puodelio
  • Alyvuogių aliejus
    1/2 puodelio
  • Obuolių padažas
    1/2 puodelio
  • Kokosų pienas
    1/2 puodelio
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Vanilės esencija
    1 arbatinis šaukštelis
  • Miltai
    3 puodeliai
  • Kepimo milteliai
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Soda
    1 arbatinis šaukštelis
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis
  • Cinamonas
    1 arbatinis šaukštelis
  • Maltas imbieras
    1/4 arbatinio šaukštelio
  • Malti gvazdikėliai
    1/4 arbatinio šaukštelio
  • Muskato riešutas
    1/4 arbatinio šaukštelio
  • Susmulkintas šokoladas
    1/2 puodelio
Kaip pagaminti
  • Dideliame dubenyje sumaišykite moliūgų tyrę, kokosų pieną, klevų sirupą, obuolių padažą, alyvuogių aliejų, kiaušinius ir vanilės esenciją.
    1. Dideliame dubenyje sumaišykite moliūgų tyrę, kokosų pieną, klevų sirupą, obuolių padažą, alyvuogių aliejų, kiaušinius ir vanilės esenciją.
  • Išplakti iki vientisos masės.
    2. Išplakti iki vientisos masės.
  • Kitame dubenyje sumaišykite sausus ingredientus – miltus, kepimo miltelius, sodą, druską, cinamoną, imbierą, gvazdikėlius ir muskato rieš...
    3. Kitame dubenyje sumaišykite sausus ingredientus – miltus, kepimo miltelius, sodą, druską, cinamoną, imbierą, gvazdikėlius ir muskato riešutą.
  • Kruopščiai išmaišykite.
    4. Kruopščiai išmaišykite.
  • Sumaišykite sausą mišinį su šlapiu.
    5. Sumaišykite sausą mišinį su šlapiu.
  • Sumaišykite mentele.
    6. Sumaišykite mentele.
  • Suberkite susmulkintą šokoladą, išmaišykite.
    7. Suberkite susmulkintą šokoladą, išmaišykite.
  • Gauta tešla paskirstoma į sviestu išteptas formeles.
    8. Gauta tešla paskirstoma į sviestu išteptas formeles.
  • Kepkite 25-30 minučių 175 laipsnių temperatūroje.
    9. Kepkite 25-30 minučių 175 laipsnių temperatūroje.
  • Keksiukai yra paruošti. Skanaus!
    10. Keksiukai yra paruošti. Skanaus!
    Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!
    Šaltinis: povar.ru
Rekomenduojami receptai