Lavašas su dešra ir sūriu

Lavašas su dešra ir sūriu

5 (2 įvertinimai)

6 Porcijos
15 min.

Apie receptą

Lavašas su dešra ir sūriu – nuostabūs ir sotūs pusryčiai. Šis patiekalas turi tam tikrų privalumų, visų pirma, jo paruošimas trunka tik 15-20 minučių, o antra - tikrai skanus! Tai labai paprastas lavašo su dešra ir sūriu receptas. Kadangi lavašas greitai pasensta, apskaičiuokite ingredientus, kad galėtumėte valgyti viską iš karto. Gatavą patiekalą galite papuošti žolelėmis arba paruošti lengvas šviežių daržovių salotas. Geros dienos!

Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Lavašas
    2 vnt
  • Kietasis sūris
    200 gramų
  • Virta dešra
    200 gramų
  • Petražolės
    1 vnt (krūva)
  • Prieskoniai
    pagal skonį
  • Alyvuogių aliejus
    40 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškime lavašą. Iš karto atkreipiu dėmesį, kad iš vieno lapo galima pagaminti 3-4 ritinėlius.
    1. Paruoškime lavašą. Iš karto atkreipiu dėmesį, kad iš vieno lapo galima pagaminti 3-4 ritinėlius.
  • Kiekvieną pitos lapą supjaustykite ilgomis, plačiomis juostomis.
    2. Kiekvieną pitos lapą supjaustykite ilgomis, plačiomis juostomis.
  • Reklama
  • Sūrį sutarkuokite stambia tarka, dešrą smulkiai supjaustykite kubeliais, žalumynus smulkiai supjaustykite.
    3. Sūrį sutarkuokite stambia tarka, dešrą smulkiai supjaustykite kubeliais, žalumynus smulkiai supjaustykite.
  • Ant kiekvienos lavašo juostos dėkite įdaro, apie 2 valgomus šaukštus. Suberkite prieskonius pagal skonį ir suformuokite suktinukus.
    4. Ant kiekvienos lavašo juostos dėkite įdaro, apie 2 valgomus šaukštus. Suberkite prieskonius pagal skonį ir suformuokite suktinukus.
  • Reklama
  • Įkaitinkite keptuvę, įpilkite alyvuogių aliejaus. Kepkite lavašą iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Kepame po dangčiu. Skanaus!
    5. Įkaitinkite keptuvę, įpilkite alyvuogių aliejaus. Kepkite lavašą iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Kepame po dangčiu. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai