Lavašas su dešra ir sūriu
5 (2 įvertinimai)
6 Porcijos
15 min.
Apie receptą
Lavašas su dešra ir sūriu – nuostabūs ir sotūs pusryčiai. Šis patiekalas turi tam tikrų privalumų, visų pirma, jo paruošimas trunka tik 15-20 minučių, o antra - tikrai skanus! Tai labai paprastas lavašo su dešra ir sūriu receptas. Kadangi lavašas greitai pasensta, apskaičiuokite ingredientus, kad galėtumėte valgyti viską iš karto. Gatavą patiekalą galite papuošti žolelėmis arba paruošti lengvas šviežių daržovių salotas. Geros dienos!
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Lavašas2 vnt
-
Kietasis sūris200 gramų
-
Virta dešra200 gramų
-
Petražolės1 vnt (krūva)
-
Prieskoniaipagal skonį
-
Alyvuogių aliejus40 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškime lavašą. Iš karto atkreipiu dėmesį, kad iš vieno lapo galima pagaminti 3-4 ritinėlius.
-
2. Kiekvieną pitos lapą supjaustykite ilgomis, plačiomis juostomis.
-
Reklama
-
3. Sūrį sutarkuokite stambia tarka, dešrą smulkiai supjaustykite kubeliais, žalumynus smulkiai supjaustykite.
-
4. Ant kiekvienos lavašo juostos dėkite įdaro, apie 2 valgomus šaukštus. Suberkite prieskonius pagal skonį ir suformuokite suktinukus.
-
Reklama
-
5. Įkaitinkite keptuvę, įpilkite alyvuogių aliejaus. Kepkite lavašą iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Kepame po dangčiu. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama