Paprikos savo sultyse žiemai

Paprikos savo sultyse žiemai

5 (1 įvertinimai)

1 Porcija
6 val.

Apie receptą

Paprikos savo sultyse skanios ir patrauklios. Paruoškite jas žiemai, tai bus puikus užkandis ir skanėstas jums ir jūsų svečiams. Šiam receptui naudokite bet kokio atspalvio saldžiąsias paprikas. Na, o kai keičiasi geltona ir raudona spalva, užkandis bus ryškesnis ir patrauklesnis. Receptas labai paprastas ir skirtas vienam mažam indeliui.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Saldžiosios paprikos
    350 gramų
  • Druska
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Cukrus
    1 arbatinis šaukštelis
  • Actas 9%
    1 šaukštas
  • Česnakai
    3 skiltelės
  • Lauro lapas
    1 vnt
  • Augalinis aliejus
    2 šaukštai
  • Juodieji pipirai
    5 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Saldžiąją papriką nuplaukite, iš visų pusių aptepkite aliejumi.
    2. Saldžiąją papriką nuplaukite, iš visų pusių aptepkite aliejumi.
  • Reklama
  • Paprikas sudėkite ant kepimo skardos arba grotelių, kepkite orkaitėje, kol taps auksinės spalvos ir suminkštės. Tai užtruks maždaug 25-30...
    3. Paprikas sudėkite ant kepimo skardos arba grotelių, kepkite orkaitėje, kol taps auksinės spalvos ir suminkštės. Tai užtruks maždaug 25-30 minučių.
  • Į 0,5 litro stiklainio dugno suberkite prieskonius: pipirų žirnelius, lauro lapą ir nulupto česnako gabalėlius.
    4. Į 0,5 litro stiklainio dugno suberkite prieskonius: pipirų žirnelius, lauro lapą ir nulupto česnako gabalėlius.
  • Reklama
  • Neluptas paprikas sudėkite į stiklainį, galite jas sulenkti, kad geriau tilptų.
    5. Neluptas paprikas sudėkite į stiklainį, galite jas sulenkti, kad geriau tilptų.
  • Ant viršaus pabarstykite druska.
    6. Ant viršaus pabarstykite druska.
  • Reklama
  • Įberkite cukraus.
    7. Įberkite cukraus.
  • Supilkite actą. Jei stiklainyje liko vietos, užpilkite porą šaukštų verdančio vandens.
    8. Supilkite actą. Jei stiklainyje liko vietos, užpilkite porą šaukštų verdančio vandens.
  • Reklama
  • Stiklainį uždarykite dangteliu, pakratykite ir apverskite, kad druska ir cukrus ištirptų. Apvyniokite stiklainį šilta antklode ir leiskit...
    9. Stiklainį uždarykite dangteliu, pakratykite ir apverskite, kad druska ir cukrus ištirptų. Apvyniokite stiklainį šilta antklode ir leiskite visiškai atvėsti.
  • Laikykite tamsiame sandėliuke arba rūsyje. Išeiga yra viena 0,5 litro stiklainis. Skanaus!
    10. Laikykite tamsiame sandėliuke arba rūsyje. Išeiga yra viena 0,5 litro stiklainis. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai