Khachapuri iš sluoksniuotos tešlos su sūriu ir varške
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
45 min.
Apie receptą
Paruoškite chačapurį pagal šį receptą. Plona sluoksniuota tešla įdaryta sūriu ir varške - labai skanu! Puikus pasirinkimas greitam ir sočiam užkandžiui! Įdarui naudojau Suluguni sūrį, bet manau, kad eksperimentuoti galima su absoliučiai bet kokiu sūriu. Aš naudoju bemielę sluoksniuotą tešlą.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Sluoksniuota tešla400 gramų (paruošta)
-
Varškė200 gramų
-
Sūris200 gramų
-
Kiaušiniai2 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Nedelsdami paruoškite visus ingredientus. Jei jūsų tešla užšalusi, ją atitirpinkite iš anksto. -
2. Į didelį dubenį sudėkite varškę, sutarkuokite sūrį ir įmuškite kiaušinį. -
Reklama
-
3. Viską sumaišykite šakute, kol gausis vienalytė masė. -
4. Paruoštą sluoksniuotą tešlą supjaustykite vienodais kvadratėliais. -
Reklama
-
5. Kiekvieną tešlos kvadratą šiek tiek iškočiokite kočėlu. Dėkite apie 2 šaukštus įdaro centre. -
6. Sulenkite tešlą į voką ir pirštais pritvirtinkite kraštus. -
Reklama
-
7. Visus vokus sudėkite ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi. Kiekvieną gabalėlį aptepkite plaktu kiaušiniu. Chačapurius kepkite iki 180 laipsnių jau įkaitintoje orkaitėje 20-25 minutes. -
8. Chačapurius nedelsdami patiekite.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą! -
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama



















