Silkės kotletai

Silkės kotletai

4.3 (3 įvertinimai)

4 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Ekonomiškas ir paprastas silkės kotletų receptas patiks visiems žuvies patiekalų mėgėjams ir tiesiog visiems, norintiems paįvairinti savo mitybą. O kadangi patiekalas nebrangus, galite rizikuoti! Asmeniškai aš nelabai mėgstu silkės kotletus, bet mano šeima juos tiesiog dievina! Todėl ir radau sprendimą – tokie kotletai dažniausiai patiekiami su kokiu aštriu padažu, tokiu kaip pesto ar satsebeli. Tad net jei nesate kotletų mėgėjas, nėra jokios priežasties jų nebandyti, ypač jei mokate skaniai, greitai ir lengvai iškepti silkės kotletus!

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Žuvis
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Silkė
    2 vnt
  • Balta duona
    2 riekelės
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Augalinis aliejus
    2 šaukštai
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus. Nuplaukite ir nuvalykite daržoves. Ir silkę supjaustykite, išimkite kaulus, nupjaustykite galvą ir uodegą, supja...
    1. Paruoškite ingredientus. Nuplaukite ir nuvalykite daržoves. Ir silkę supjaustykite, išimkite kaulus, nupjaustykite galvą ir uodegą, supjaustykite mažais gabalėliais.
  • Svogūną smulkiai supjaustykite.
    2. Svogūną smulkiai supjaustykite.
  • Reklama
  • Duoną pamirkykite vandenyje arba piene.
    3. Duoną pamirkykite vandenyje arba piene.
  • Filė, svogūnai, duona ir česnakai sumalami mėsmale. Išmaišykite iki vientisos masės.
    4. Filė, svogūnai, duona ir česnakai sumalami mėsmale. Išmaišykite iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Įmuškite kiaušinį ir vėl išmaišykite.
    5. Įmuškite kiaušinį ir vėl išmaišykite.
  • Iš faršo suformuokite kotletus. Galite apvolioti juos miltuose arba džiūvėsėliuose.
    6. Iš faršo suformuokite kotletus. Galite apvolioti juos miltuose arba džiūvėsėliuose.
  • Reklama
  • Kepkite įkaitintame augaliniame aliejuje iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Skanaus!
    7. Kepkite įkaitintame augaliniame aliejuje iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.3/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai