Vištienos suktinukai su pesto padažu

Vištienos suktinukai su pesto padažu

3 (2 įvertinimai)

8 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Apetitą keliantis karštas pagrindinis patiekalas, kuris visada puikiai atrodo ant stalo. Šis patiekalas pradžiugins jūsų šeimą ir sužavės svečius, o paruošti jį lengva ir paprasta! Jei ruošiatės priimti svečius ar tiesiog norite pamaloninti savo šeimą skaniu ir apetitą keliančiu patiekalu, tuomet vištienos suktinukai su pesto padažu yra tai, ko jums reikia! Juos galima paruošti su įvairiais įdarais pagal kiekvieno skonį, ir gana greitai ir paprastai.

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos filė
    4 vnt
  • Pesto padažas
    8 šaukštai
  • Vyšniniai pomidorai
    400 gramų
  • Pomidorai
    2 vnt
  • Druska
    pagal skonį
  • Mocarela sūris
    100 gramų (70 g
  • Malti pipirai
    pagal skonį
  • Aliejus
    50 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Vištienos krūtinėlę supjaustykite porcijomis ir lengvai pamuškite. Pagardinkite druska ir pipirais pagal savo skonį.
    2. Vištienos krūtinėlę supjaustykite porcijomis ir lengvai pamuškite. Pagardinkite druska ir pipirais pagal savo skonį.
  • Reklama
  • Kiekvieną mėsos gabalėlį patepkite padažu, ant viršaus dėkite žiedais supjaustytą pomidorą, pabarstykite tarkuotu sūriu. Suvyniokite į su...
    3. Kiekvieną mėsos gabalėlį patepkite padažu, ant viršaus dėkite žiedais supjaustytą pomidorą, pabarstykite tarkuotu sūriu. Suvyniokite į suktinuką ir sutvirtinkite siūles dantų krapštuku.
  • Apkepkite suktinukus ant vidutinės ugnies iki auksinės rudos spalvos iš abiejų pusių.
    4. Apkepkite suktinukus ant vidutinės ugnies iki auksinės rudos spalvos iš abiejų pusių.
  • Reklama
  • Iškeptus suktinukus sudėkite į keptuvę, pabarstykite likusiu sūriu, suberkite vyšninius pomidoriukus, užpilkite trupučiu vandens ir trošk...
    5. Iškeptus suktinukus sudėkite į keptuvę, pabarstykite likusiu sūriu, suberkite vyšninius pomidoriukus, užpilkite trupučiu vandens ir troškinkite 15 minučių ant silpnos ugnies. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai