Zrazai su kiaušiniu ir svogūnu

Zrazai su kiaušiniu ir svogūnu

3.6 (6 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Tereikia pasitelkti šiek tiek fantazijos, ir paprasti kotletai virs nepaprastai skaniu ir aromatingu patiekalu, tad šiandien gaminsime zrazus su kiaušiniu ir svogūnu. Kiekviena šeimininkė turi savo specialius zrazų receptus su skirtingais įdarais ir gaminimo būdais. Taip pat turiu mėgstamą receptą, kurį naudoju gana dažnai, o šiandien papasakosiu kaip pasigaminti zrazus su kiaušiniu ir svogūnu. Tai, mano nuomone, gana paprastas patiekalas, beveik visada po ranka turime visus reikalingus ingredientus, o galiausiai gauname neįtikėtinai skanius zrazus, kuriuos įvertins visa jūsų šeima.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Malta mėsa
    500 gramų (kiaulienos ir jautienos mišinys)
  • Kiaušinis
    4~5 vnt
  • Pienas
    1 stiklinė
  • Balta duona
    4 riekelės
  • Svogūnai
    2 vnt (1
  • Džiūvėsėliai
    300 gramų
  • Aliejus
    pagal poreikį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Druska
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Duonai nupjaukite plutą ir užpilkite pienu, palikite 15-20 min.
    1. Duonai nupjaukite plutą ir užpilkite pienu, palikite 15-20 min.
  • Svogūnus nulupkite (1 vnt.) ir supjaustykite mažais kubeliais.
    2. Svogūnus nulupkite (1 vnt.) ir supjaustykite mažais kubeliais.
  • Reklama
  • Faršą sudėkite į dubenį, suberkite susmulkintą svogūną, kiaušinį, druską ir pipirus.
    3. Faršą sudėkite į dubenį, suberkite susmulkintą svogūną, kiaušinį, druską ir pipirus.
  • Tada sudėkite išmirkytą duoną ir sumaišykite visus ingredientus. Maltą mėsą reikia gerai išminkyti ir išmušti.
    4. Tada sudėkite išmirkytą duoną ir sumaišykite visus ingredientus. Maltą mėsą reikia gerai išminkyti ir išmušti.
  • Reklama
  • Į atskirą lėkštę suberkite džiūvėsėlius. Drėgnomis rankomis nuplėškite nedidelį gabalėlį faršo ir suformuokite plokščią pyragą.
    5. Į atskirą lėkštę suberkite džiūvėsėlius. Drėgnomis rankomis nuplėškite nedidelį gabalėlį faršo ir suformuokite plokščią pyragą.
  • Į vidurį dedame iš anksto paruoštą įdarą: aliejuje apkepintus svogūnus ir smulkintus virtus kiaušinius.
    6. Į vidurį dedame iš anksto paruoštą įdarą: aliejuje apkepintus svogūnus ir smulkintus virtus kiaušinius.
  • Reklama
  • Kraštus sujungiame ir iš karto formuojame, apvoliojame džiūvėsėliuose.
    7. Kraštus sujungiame ir iš karto formuojame, apvoliojame džiūvėsėliuose.
  • Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir jame apkepkite zrazus iš visų pusių iki auksinės rudos spalvos. Tada uždenkite keptuvę dangčiu i...
    8. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir jame apkepkite zrazus iš visų pusių iki auksinės rudos spalvos. Tada uždenkite keptuvę dangčiu ir ant silpnos ugnies visiškai paruoškite zrazus. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.6/5 (6 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai