Pyragėliai su malta mėsa
5 (2 įvertinimai)
6 Porcijos
3 val.
Apie receptą
Jūsų dėmesiui – mėsos pyragėlių receptas. Sultingi ir kvapnūs mėsos pyragaičiai – kas gali būti skaniau? Pyragėliams gaminti galite naudoti bet kokią mėsą, kokios tik širdis geidžia. Galima naudoti ir jau paruoštą faršą, nors vis tiek rekomenduoju pasigaminti patiems. Aš dažniausiai imu pusę kiaulienos ir jautienos. Taigi, apskritai, mėsos pyragėlių receptas yra labai paprastas, manau, kad jums nebus sunku jį įvaldyti. Laimingo gaminimo!
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Pienas1 stiklinė
-
Miltai3 stiklinės
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Malta mėsa500 gramų
-
Druska0.5 arbatinio šaukštelio
-
Cukrus1.5 šaukšto
-
Svogūnas1 vnt
-
Prieskoniaipagal skonį
-
Mielės15 gramų
-
Aliejus2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Tešlą ruošiame paprastai: sumaišome visus ingredientus ir gerai išminkome. Atidėkite 2,5 valandos, kad pakiltų.
-
2. Įdaras: svogūnas, malta mėsa, prieskoniai.
-
Reklama
-
3. Pakepinkite svogūną.
-
4. Į svogūną suberkite maltą mėsą ir prieskonius. Kepkite, kol iškeps.
-
Reklama
-
5. Tešlą iškočiokite į dešreles ir padalinkite į lygias dalis.
-
6. Dedame įdarą.
-
Reklama
-
7. Dėkite ant riebalais išteptos kepimo skardos ir pašaukite į 180 C orkaitę 15-20 minučių.
-
8. Prieš patiekiant pyragėlius leiskite atvėsti. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama