Pyragėliai su malta mėsa

Pyragėliai su malta mėsa

5 (2 įvertinimai)

6 Porcijos
3 val.

Apie receptą

Jūsų dėmesiui – mėsos pyragėlių receptas. Sultingi ir kvapnūs mėsos pyragaičiai – kas gali būti skaniau? Pyragėliams gaminti galite naudoti bet kokią mėsą, kokios tik širdis geidžia. Galima naudoti ir jau paruoštą faršą, nors vis tiek rekomenduoju pasigaminti patiems. Aš dažniausiai imu pusę kiaulienos ir jautienos. Taigi, apskritai, mėsos pyragėlių receptas yra labai paprastas, manau, kad jums nebus sunku jį įvaldyti. Laimingo gaminimo!

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pienas
    1 stiklinė
  • Miltai
    3 stiklinės
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Malta mėsa
    500 gramų
  • Druska
    0.5 arbatinio šaukštelio
  • Cukrus
    1.5 šaukšto
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Prieskoniai
    pagal skonį
  • Mielės
    15 gramų
  • Aliejus
    2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Tešlą ruošiame paprastai: sumaišome visus ingredientus ir gerai išminkome. Atidėkite 2,5 valandos, kad pakiltų.
    1. Tešlą ruošiame paprastai: sumaišome visus ingredientus ir gerai išminkome. Atidėkite 2,5 valandos, kad pakiltų.
  • Įdaras: svogūnas, malta mėsa, prieskoniai.
    2. Įdaras: svogūnas, malta mėsa, prieskoniai.
  • Reklama
  • Pakepinkite svogūną.
    3. Pakepinkite svogūną.
  • Į svogūną suberkite maltą mėsą ir prieskonius. Kepkite, kol iškeps.
    4. Į svogūną suberkite maltą mėsą ir prieskonius. Kepkite, kol iškeps.
  • Reklama
  • Tešlą iškočiokite į dešreles ir padalinkite į lygias dalis.
    5. Tešlą iškočiokite į dešreles ir padalinkite į lygias dalis.
  • Dedame įdarą.
    6. Dedame įdarą.
  • Reklama
  • Dėkite ant riebalais išteptos kepimo skardos ir pašaukite į 180 C orkaitę 15-20 minučių.
    7. Dėkite ant riebalais išteptos kepimo skardos ir pašaukite į 180 C orkaitę 15-20 minučių.
  • Prieš patiekiant pyragėlius leiskite atvėsti. Gero apetito!
    8. Prieš patiekiant pyragėlius leiskite atvėsti. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai