Tortas iš sausainių be kepimo
4.1 (27 įvertinimai)
6 Porcijos
3 val.
Apie receptą
Tinginiams, mėgstantiems saldumynus, bet nenorintiems daug laiko praleisti virtuvėje, yra išeitis – tortas iš sausainių be kepimo. Rekomenduoju šį paprastą desertą visoms šeimininkėms! Toks desertas yra labai skanus, jį ne gėda patiekti svečiams. Norėdami pagaminti tortą iš sausainių, galite naudoti bet kokius sausainius. Svarbiausia, kad jie būtų traškūs ir trapūs. Beje, maskarponę galite pakeisti pigesne varškės mase, patariu vartoti grietinėlę, kurios riebumas ne mažesnis kaip 33%.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Sausainiai 200~300 gramų
-
Mascarpone200 gramų
-
Grietinėlė400 mililitrų
-
Cukraus pudra100 gramų
-
Tirpi kava4 šaukštai
-
Vanduo300 mililitrų
-
Riešutai, šokoladaspagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Grietinėlę, maskarponę ir cukraus pudrą išplakti iki tirštos ir vientisos masės.
-
2. Kremą plakite ilgai, apie 10 min.
-
Reklama
-
3. Paruoškite torto formą. Atskieskite kavą, atvėsinkite. Pamerkite sausainius į kavą, bet tik iš vienos pusės. Dėkite išdžiovinti į formą.
-
4. Sutepkite sluoksnį kremu. Ir kartokite sluoksnius, kol baigsis sausainiai ir kremas.
-
Reklama
-
5. Viršų aptepkite su kremu. Tortą porai valandų dėkite į šaldytuvą, kad išmirktų.
-
6. Sausainių tortą galite papuošti šokolado drožlėmis, riešutais ar uogomis (viskuo, ko širdis geidžia)!
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama