Kopūstai troškinti su kiaulienos šonkauliukais
5 (2 įvertinimai)
Apie receptą
Jei dar nebandėte ir nežinote, kaip gaminti kopūstus, troškintus su kiaulienos šonkauliukais, tai siūlau jums šį receptą. Vieną kartą pabandę suprasite, kad mėsa sultingesnė, o kopūstai – skanesni! Man atrodo, kad šiam receptui labai svarbu kopūstą įdėti tinkamu laiku. Tai yra, jūs turite vieną užduotį – užtikrinti, kad ir mėsa, ir kopūstai būtų būtent tokie, kokių reikia. Tam rekomenduoju mėsą kepti ant silpnos ugnies – ilgiau, bet tikrai žinosite, kad mėsa atkeliaus kartu su kopūstais. Na, o šiaip tai labai nepretenzingas ir paprastas kopūstų, troškintų su kiaulienos šonkauliukais, receptas, rekomenduoju!
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kopūstai2 kilogramai
-
Šonkauliai1 kilogramas
-
Morkos150 gramų
-
Svogūnai150 gramų
-
Pomidorų pasta150 gramų
-
Augalinis aliejus150 gramų
-
Česnakai50 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Prieskoniaipagal skonį
Gaminimo eiga
-
1. Šonkauliukus supjaustykite porcijomis, įkaitinkite augalinį aliejų, jame apkepkite pasūdytus šonkauliukus iki auksinės rudos spalvos. -
2. Svogūnus ir morkas smulkiai supjaustykite, kopūstą supjaustykite ir sumeskite į jau apskrudusią mėsą. Viską kartu troškiname ant silpnos ugnies. -
Reklama
-
3. Kai kopūstas jau „nusistovės“ ir taps minkštas, suberkite česnaką ir žoleles (nebūtina). -
4. Suberkite susmulkintą česnaką ir žoleles į kopūstą, išmaišykite, pasūdykite, suberkite prieskonius, viską kartu troškinkite dar penkias minutes ir nukelkite nuo ugnies. -
Reklama
-
5. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą! -
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama



















