Kopūstai troškinti su kiaulienos šonkauliukais

Kopūstai troškinti su kiaulienos šonkauliukais

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
1 val. 10 min.

Apie receptą

Jei dar nebandėte ir nežinote, kaip gaminti kopūstus, troškintus su kiaulienos šonkauliukais, tai siūlau jums šį receptą. Vieną kartą pabandę suprasite, kad mėsa sultingesnė, o kopūstai – skanesni! Man atrodo, kad šiam receptui labai svarbu kopūstą įdėti tinkamu laiku. Tai yra, jūs turite vieną užduotį – užtikrinti, kad ir mėsa, ir kopūstai būtų būtent tokie, kokių reikia. Tam rekomenduoju mėsą kepti ant silpnos ugnies – ilgiau, bet tikrai žinosite, kad mėsa atkeliaus kartu su kopūstais. Na, o šiaip tai labai nepretenzingas ir paprastas kopūstų, troškintų su kiaulienos šonkauliukais, receptas, rekomenduoju!

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kopūstai
    2 kilogramai
  • Šonkauliai
    1 kilogramas
  • Morkos
    150 gramų
  • Svogūnai
    150 gramų
  • Pomidorų pasta
    150 gramų
  • Augalinis aliejus
    150 gramų
  • Česnakai
    50 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Šonkauliukus supjaustykite porcijomis, įkaitinkite augalinį aliejų, jame apkepkite pasūdytus šonkauliukus iki auksinės rudos spalvos.
    1. Šonkauliukus supjaustykite porcijomis, įkaitinkite augalinį aliejų, jame apkepkite pasūdytus šonkauliukus iki auksinės rudos spalvos.
  • Svogūnus ir morkas smulkiai supjaustykite, kopūstą supjaustykite ir sumeskite į jau apskrudusią mėsą. Viską kartu troškiname ant silpnos ...
    2. Svogūnus ir morkas smulkiai supjaustykite, kopūstą supjaustykite ir sumeskite į jau apskrudusią mėsą. Viską kartu troškiname ant silpnos ugnies.
  • Reklama
  • Kai kopūstas jau „nusistovės“ ir taps minkštas, suberkite česnaką ir žoleles (nebūtina).
    3. Kai kopūstas jau „nusistovės“ ir taps minkštas, suberkite česnaką ir žoleles (nebūtina).
  • Suberkite susmulkintą česnaką ir žoleles į kopūstą, išmaišykite, pasūdykite, suberkite prieskonius, viską kartu troškinkite dar penkias m...
    4. Suberkite susmulkintą česnaką ir žoleles į kopūstą, išmaišykite, pasūdykite, suberkite prieskonius, viską kartu troškinkite dar penkias minutes ir nukelkite nuo ugnies.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    5. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai