Kiaulienos šonkauliukai keptuvėje
  • Porcijos: 2-3
    Gaminimo laikas: 55 min.

Kiaulienos šonkauliukai keptuvėje

Keptos kiaulienos šonkauliukai yra ne tik labai skanūs, bet ir greiti. Paruoškite šonkauliukus vadovaudamiesi šiuo receptu ir įsitikinkite patys!

  • Reikalingi ingridientai:

  • Kiaulienos šonkauliai
    700 gramų
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Česnakai
    3~4 skiltelės
  • Lauro lapas
    1 vnt
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
  • Kvapieji pipirai
    3~4 vnt
  • Pagardai ir prieskoniai
    pagal skonį (nebūtina)
  • Kaip pagaminti

    Kiaulienos šonkauliukai keptuvėje
  • 1.
    Nuotrauka
    Kruopščiai nuplaukite šonkaulius, nusausinkite popieriniais rankšluosčiais, tada supjaustykite porcijomis.
  • 2.
    Nuotrauka
    „Česnako presu“ išspauskite česnaką.
  • 3.
    Nuotrauka
    Svogūną supjaustykite žiedais arba pusžiedžiais.
  • 4.
    Nuotrauka
    Dėkite keptuvę ant ugnies, įkaitinkite joje augalinį aliejų. Įdėkite šonkaulius į karštą aliejų ir kepkite s 10-12 minučių, pamaišydami mentele.
  • 5.
    Nuotrauka
    Tada įpilkite nedidelį kiekį verdančio vandens į keptuvę. Savo nuožiūra įberkite druskos, pipirų (įskaitant kvapiuosius pipirus), lauro lapų ir kitų prieskonių. Sumažinkite ugnį, uždenkite keptuvę dangčiu ir kepkite apie pusvalandį, kol mėsa iškeps. Nepamirškite periodiškai maišyti keptuvės turinio!
  • 6.
    Nuotrauka
    Kiaulienos šonkauliukai paruošti, patiekite! Gero apetito!


Įvertinkite receptą
5 (10)

Komentarai (0)

Rašyti komentarą